davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Arkadaşla İzmir'e tatile gideceğiz. Sahilde çadırda kalmaya düşünüyoruz sizce mantıklı mı? Yoksa pansiyonda mı kalmak daha mantıklı?
Arkadaşla İzmir'e tatile gideceğiz. Sahilde çadırda kalmaya düşünüyoruz sizce mantıklı mı? Yoksa pansiyonda mı kalmak daha mantıklı?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Temmuz 2023 #2 Ben pansiyonu tercih ederim, evsiz gibi çadıra kalmak rahat olmuyor. Bir gece yattım ertesi gün lanet edip parası neyse verdim otele yerleştim.
Ben pansiyonu tercih ederim, evsiz gibi çadıra kalmak rahat olmuyor. Bir gece yattım ertesi gün lanet edip parası neyse verdim otele yerleştim.
Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 18 Temmuz 2023 #3 davidlaid dedi: Arkadaşla İzmir'e tatile gideceğiz. Sahilde çadırda kalmaya düşünüyoruz sizce mantıklı mı? Yoksa pansiyonda mı kalmak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Sahilde hırsız ve şarapçısı çoktur. Riske atmaya deymez, basitte olsa bi pansiyonda kalın derim.
davidlaid dedi: Arkadaşla İzmir'e tatile gideceğiz. Sahilde çadırda kalmaya düşünüyoruz sizce mantıklı mı? Yoksa pansiyonda mı kalmak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Sahilde hırsız ve şarapçısı çoktur. Riske atmaya deymez, basitte olsa bi pansiyonda kalın derim.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 Pansiyonda kalmak daha mantıklıdır.
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 GrimKazashini dedi: Pansiyonda kalmak daha mantıklıdır. Genişletmek için tıkla... Pahalı olmasa kalırdıkta ertelicez mecbur.
GrimKazashini dedi: Pansiyonda kalmak daha mantıklıdır. Genişletmek için tıkla... Pahalı olmasa kalırdıkta ertelicez mecbur.
Katalonya Zeptopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Temmuz 2023 #6 Gençlik spor bakanlığı seyahatsever diye bir proje yaptı. 18-30 yaş arası gençler KYK yurtlarında 5 güne kadar ücretsiz kalabiliyormuş. Öğrenci olma şartı da aranmıyormuş. Linkten bakabilirsiniz. İnşaallah güzel bir tatil imkanı bulabilirsiniz. davidlaid dedi: Pahalı olmasa kalırdıkta ertelicez mecbur. Genişletmek için tıkla...
Gençlik spor bakanlığı seyahatsever diye bir proje yaptı. 18-30 yaş arası gençler KYK yurtlarında 5 güne kadar ücretsiz kalabiliyormuş. Öğrenci olma şartı da aranmıyormuş. Linkten bakabilirsiniz. İnşaallah güzel bir tatil imkanı bulabilirsiniz. davidlaid dedi: Pahalı olmasa kalırdıkta ertelicez mecbur. Genişletmek için tıkla...