5 gün devamsızlık ile belge alamama kalktı mı?

Hocam şimdi bizim müdür yardımcısına sormuşlar belge almak için devamsızlık sınırı kalktı mı diye. Müdür yardımcısı da ''kim diyor öyle bize bir yazı gelmedi'' demiş.
Yönetmelik ile ilgili değişiklikleri idare takip etmek zorundadır. MEB'in bir maddedeki değişikliği okula özel olarak yazıyla iletmesi gerekmiyor.
Bu iş zaten okula, idareye göre değişen bir iş değil. Dönem sonunda öğrencinin bilgi sisteminde belge aldığı gözükür, idare de o belgeyi çıkartır.
Müdürün bilmemesi müdürle alakalı bir durum.

Yönetmelik ile ilgili değişiklikleri idare takip etmek zorundadır. MEB'in bir maddedeki değişikliği okula özel olarak yazıyla iletmesi gerekmiyor.
Bu iş zaten okula, idareye göre değişen bir iş değil. Dönem sonunda öğrencinin bilgi sisteminde belge aldığı gözükür, idare de o belgeyi çıkartır.
Müdürün bilmemesi müdürle alakalı bir durum.
Hocam şimdi benim herhangi bir şey yapmama gerek yok o zaman, belge vermemezlik yapamazlar değil mi?

Yanlış bilgi
Arkadaşlar şu an 9 gün özürlü 4,5 gün özürsüz devamsızlığım var bugün ile beraber 5 gün olacak.
Sınıftaki arkadaşlarım 5 gün olursa belge alamazsın diyorlar öyle bir şey var mı? Ben biraz bakmıştım da yürürlükten kalktı falan diye okumuştum arkadaşlara attım yazıyı ama birisi şöyle dedi:
Herkes öyle diyor ama değil oyle. Boş internette uyduruyolar. Diğer okullarda da böyle.

Bunu dedi şimdi benim devamsızlık hakkım var mı belge almak için, özürlüye geçirmem gerekiyor mu?
Kalkmadı. Bizim sınıfta 3 kişi bunun yüzünden belge alamadı.

Kalkmadı. Bizim sınıfta 3 kişi bunun yüzünden belge alamadı.
Kalktı. Forum üzerinde değişiklik hakkında konu var.
Konu kesmediyse yönetmeliği kontrol edebilirsin. Böyle bir madde yok.
Senin sınıfındakiler farklı bir sebepten ötürü belge alamamıştır.

Kalktı. Forum üzerinde değişiklik hakkında konu var.
Konu kesmediyse yönetmeliği kontrol edebilirsin. Böyle bir madde yok.
Senin sınıfındakiler farklı bir sebepten ötürü belge alamamıştır.
Yönetmelik bu sene sadece 9. sınıflara geçerli değil mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı