Çözüldü 5 gün devamsızlık ile belge alınır mı?

• Konuyu başlatan DodoS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.180
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Tam 5 gün özürsüz devamsızlığım var, belge alabilir miyim?

Evet alınıyor bende aldım 10. sınıfın ilk döneminde. Ek olarak değiştirmek için o dönem ve o ay içerisinde olmanız gerekiyor idare bize öyle dedi. Lakin mazerete ve hocalarınızın vicdanına göre değişiklik gösterebilir.
Alamazsınız sınır 4.5 diye biliyorum ancak veliniz dilekçe yazarsa 1-2 günlük devamsızlığınızı özürlüye çevirebiliyorsunuz (özürsüz devamsızlığının olduğu tarihlerde hasta ya da veli gözetiminde olduğunuzu belirten)

Alamazsınız sınır 4.5 diye biliyorum ancak veliniz dilekçe yazarsa 1-2 günlük devamsızlığınızı özürlüye çevirebiliyorsunuz (özürsüz devamsızlığının olduğu tarihlerde hasta ya da veli gözetiminde olduğunuzu belirten)
dilekçe yazdırmıştık ama 2 gün yerine 1,5 gün sildirmişler ve özürsüz devamsızlığım 5günde kaldı sildirmek için de belirli bir gün limit mi var yoksa yanlışlık mı oldu anlamadım

Tam 5 gün özürsüz devamsızlığım var, belge alabilir miyim?

Evet alınıyor bende aldım 10. sınıfın ilk döneminde. Ek olarak değiştirmek için o dönem ve o ay içerisinde olmanız gerekiyor idare bize öyle dedi. Lakin mazerete ve hocalarınızın vicdanına göre değişiklik gösterebilir.

Çözüm
5 günü aşarsa alamıyorsun. Ama aşarsa bile almanın yolu var. Benim 6,5 gün özürsüz devamsızlığım vardı. Velim dilekçe verdi ve 3 günü özürlüye çevirildi. Teşekkür belgesi alıyorum. Tabii hep böyle yapmayabilirler o yüzden rahat davranmayın okuldan okula değişebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı