Din kültürüm iyi felsefem ve coğrafyam (hiç çalışmadım) kötü. İnkılap da işimi görür, kalan 5 günde 3 saat çalışarak kötü olan dersleri halledip 15 neti görebilir miyim? Zor bir hedef mi, mümkün mü sizce?
Din kültürüm iy, i felsefem ve coğrafyam (hiç çalışmadım) kötü. İnkılap da işimi görür, kalan 5 günde, günde 3 saat çalışarak kötü olan dersleri halledip 15 neti görebilir miyim? Zor bir hedef mi, mümkün mü sizce?
Coğrafya birazda genel kültür istemekte, genel olarak hangi seviye de olduğunuzu bilemem. Felsefede biraz temel istiyor. Dedikleriniz doğrultusunda yorum yapmam gerekirse, mümkün değil diyemem ancak zor bir durum. Belli bir seviyeye kadar halledilebilir.
Ben tarih coğrafya yapıyorum ama felsefe din kavramlarım şansa tamamen. 5 gün içinde Allah'ın sıfatlarını ezberleyip felsefeden bildiğim akımların gelmesi için dua edeceğim.
Sosyalde tek başına bilgi ya da yorum yaramaz. Sorudan soruya yüzdelikleri değişse bile yorum+bilgi şeklinde olmalı. Az buçuk genel kültürün var ise yorumla işin içinden çıkarsın. Ara sınıf(11) öğrencisi olarak coğrafya dersim 9 ve 10. sınıfta çok kötü olmasına rağmen sosyalde +15 yaparım her zaman.
Coğrafyaya ne kadar çalışırsan çalış temelin yoksa kendi imkanların ile öğrenmediysen hep zor gelecektir. Benim öğrenmem yarım yıl sürdü küçükken. 5 günde imkanı yok.
Din aşırı kolay ve genelde aynı terimler çıkıyor yapıyorum. Felsefeyi yorumlamada sıkıntım var ama 1 soru kurtarırım diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim coğrafya kısmında arkadaşlarım genelde belli başlı sorular çıkıyor o yüzden halledilir deniyor doğru mu?
Din aşırı kolay ve genelde aynı terimler çıkıyor yapıyorum. Felsefeyi yorumlamada sıkıntım var ama 1 soru kurtarırım diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim coğrafya kısmında arkadaşlarım genelde belli başlı sorular çıkıyor o yüzden halledilir deniyor doğru mu?
Evet her şeyden önce neredeyse her yıl çıkar örneğin bir ülke 4 tane tarihi yapı verir ama şıklar 5 tane olduğu için ülkelerini sorar hangisi boşta kalır gibisinden. Yani tarihi yeri verip ülkesini sormaktansa sana 4 tarihi yer ve 5 şık verir ve seni arada bırakır o 4'ünü bilmezsen yapamazsın.