5 günde TYT Sosyal halledilir mi?

En kötü 1-2 soru bu şekilde geliyor. Din sınavı için Edebiyata çalışmak daha iyi olur

Coğrafyayı sıfırdan 5 günde halledebilirsem 3.75 net gelecek şekilde hedefimi tutturuyorum anladığım kadarıyla.

Temel seviyesine bağlı bir şey. Ama sosyal çalışmadan da yapılacak bir şey. Tarih son 2 yıldır tamamen okuduğunu anlama geliyor. Coğrafya 5 sorudan 3Ü bilgi olmadan çağrışımla yapılabilir fakat 5'te 5 yapmak için nüfus, harita bilgisi gibi konuları bilmek gerek. Felsefe ve din zaten okuduğunu anlama. Felsefe'de terimleri ezberlesen iyi olur. Bence TYT bilgi sınavı olmaktan çıktı. Yorum ve okuduğunu anlama birçok soru.

Yani yaklaşık 15 saatlik bir çalışma ile coğrafya ve felsefedeki bilgi soruları hakkında fikrim olur diye düşünüyorum.

Ayrıca Full paragraf. Hızlı okuyan kazanıyor. Önerim bu sınavı çok takmayın. 1. dönem çıkıyor zaten sadece.

Ben geçen sene hiç çalışmadan 302 puan yaptım, bakalım bu sene yine hiç çalışmadım hedefim 335 yapmak Eylül'de 9 ay boyunca çalışacağım güzel bölüme gideceğim diyordum, şimdi hedefim PC programcılığı.

Ayrıca Full paragraf. Hızlı okuyan kazanıyor. Önerim bu sınavı çok takmayın. 1. dönem çıkıyor zaten sadece.

Hocam o AYT'de öyle ve AYT maalesef bilgi istiyor. Bilgisiz bir şey yapılmıyor.

Ortaokulda hocamız anlatmıştı. 12 kere sınava girmiş ancak kazanamamış. Hiç çalışmamış etmemiş. En sonunda ortamlarda takılmayı bırakıp ders çalışmış ve 13. senesinde kazanmış. Kimsenin böyle bir durum yaşamasını istemem. Önerim bolca ders çalışıp iyi bir net yapıp istediğiniz bölümü öyle kazanmanız. Üniversitede zaten hayatınızı yaşayacaksınız rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…