EnverAhmet Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 325 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #11 Abdul0234 dedi: Hocam bize 10 gün diye söylendi. Bunu söyleyen de müdür yardımcısı. Ve de lisedeyim. O da 30 gün olur. Genişletmek için tıkla... Okullar daha yeni açıldı, o kadar devamsızlığı nasıl yaptınız?
Abdul0234 dedi: Hocam bize 10 gün diye söylendi. Bunu söyleyen de müdür yardımcısı. Ve de lisedeyim. O da 30 gün olur. Genişletmek için tıkla... Okullar daha yeni açıldı, o kadar devamsızlığı nasıl yaptınız?
darklord07 Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 24 Kasım 2022 #12 EnverAhmet dedi: Veliniz okula gelip özürsüz devamsızlığınızı özürlüye çevirebilir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama üşeniyorum
EnverAhmet dedi: Veliniz okula gelip özürsüz devamsızlığınızı özürlüye çevirebilir. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama üşeniyorum
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #13 Abdul0234 dedi: Hocam bize 10 gün diye söylendi. Bunu söyleyen de müdür yardımcısı. Ve de lisedeyim. Genişletmek için tıkla... 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü hakkın var ve bunları aşarsan sınıfta kalıyorsun. Müdür yardımcıları yeni öğrencileri korkutmayı seviyorlar, sorun çıkarsa siliyorlar genelde.
Abdul0234 dedi: Hocam bize 10 gün diye söylendi. Bunu söyleyen de müdür yardımcısı. Ve de lisedeyim. Genişletmek için tıkla... 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü hakkın var ve bunları aşarsan sınıfta kalıyorsun. Müdür yardımcıları yeni öğrencileri korkutmayı seviyorlar, sorun çıkarsa siliyorlar genelde.
B BURUH THE GREAT Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 671 Çözümler 6 Yer Antalya 24 Kasım 2022 #14 T21 dedi: 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü hakkın var ve bunları aşarsan sınıfta kalıyorsun. Müdür yardımcıları yeni öğrencileri korkutmayı seviyorlar, sorun çıkarsa siliyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Özürlü sayısı 20'yi geçerse kalınmıyor, toplam devamsızlık 30'u geçerse kalınıyor. Özürsüz devamsızlık da 10'u geçmemeli.
T21 dedi: 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü hakkın var ve bunları aşarsan sınıfta kalıyorsun. Müdür yardımcıları yeni öğrencileri korkutmayı seviyorlar, sorun çıkarsa siliyorlar genelde. Genişletmek için tıkla... Özürlü sayısı 20'yi geçerse kalınmıyor, toplam devamsızlık 30'u geçerse kalınıyor. Özürsüz devamsızlık da 10'u geçmemeli.