L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Mayıs 2021 #21 Serhat.48 dedi: 20 senedir bodrumdayım artık bıktım başka şehirde yaşayan varsa 1 haftalıgına yer değiştirebilirim Genişletmek için tıkla... İzmir de güzel, depremden ölmezsen tabi. Kalsın hocam
Serhat.48 dedi: 20 senedir bodrumdayım artık bıktım başka şehirde yaşayan varsa 1 haftalıgına yer değiştirebilirim Genişletmek için tıkla... İzmir de güzel, depremden ölmezsen tabi. Kalsın hocam
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 19 Mayıs 2021 #22 rofl dedi: Ben COVID geçirdim. Gideyim bari. Genişletmek için tıkla... Gelmeyin ya sizin yüzünüzden tertemiz bodrum COVID doldu. Trafik arttı kiralık ev kalmadı 5-10 sene önce ne güzeldi sadece bizim gibi yerlileri vardı Linuxginar dedi: İzmir de güzel, depremden ölmezsen tabii. Kalsın hocam Genişletmek için tıkla... Memleketim samsuna gitmeyi planlıyorum ama şu an otobüs yarı kapasite dese bile inanasım gelmiyor garip olan şu 1 tane bilet fiyatı olmus 185 TL. Uçak fiyatı İzmir'den samsuna 380 TL
rofl dedi: Ben COVID geçirdim. Gideyim bari. Genişletmek için tıkla... Gelmeyin ya sizin yüzünüzden tertemiz bodrum COVID doldu. Trafik arttı kiralık ev kalmadı 5-10 sene önce ne güzeldi sadece bizim gibi yerlileri vardı Linuxginar dedi: İzmir de güzel, depremden ölmezsen tabii. Kalsın hocam Genişletmek için tıkla... Memleketim samsuna gitmeyi planlıyorum ama şu an otobüs yarı kapasite dese bile inanasım gelmiyor garip olan şu 1 tane bilet fiyatı olmus 185 TL. Uçak fiyatı İzmir'den samsuna 380 TL
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #23 Her şey dahil olacaksa ve beleş olacaksa neden olmasın? Başka türlü gitmem zaten. Başka şeylere para ayırırım.
Her şey dahil olacaksa ve beleş olacaksa neden olmasın? Başka türlü gitmem zaten. Başka şeylere para ayırırım.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 19 Mayıs 2021 #24 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Her şey dahil olacaksa ve beleş olacaksa neden olmasın? Başka türlü gitmem zaten. Başka şeylere para ayırırım. Genişletmek için tıkla... Bizim otele gel indirim yapılır
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: Her şey dahil olacaksa ve beleş olacaksa neden olmasın? Başka türlü gitmem zaten. Başka şeylere para ayırırım. Genişletmek için tıkla... Bizim otele gel indirim yapılır
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #25 Serhat.48 dedi: Bizim otele gel indirim yapılır Genişletmek için tıkla... %99 indirim olacaksa düşünebilirim.
Serhat.48 dedi: Bizim otele gel indirim yapılır Genişletmek için tıkla... %99 indirim olacaksa düşünebilirim.
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 19 Mayıs 2021 #26 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: %99 indirim olacaksa düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Bak mesela benim yaşadıgım şehir şu alt kısım turgutreis. Güzel mi ? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 1,5 MB · Görüntüleme: 28 Screenshot_3.png 2,3 MB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 19 Mayıs 2021
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: %99 indirim olacaksa düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Bak mesela benim yaşadıgım şehir şu alt kısım turgutreis. Güzel mi ?