A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #1 Babaannem korona oldu ve ben temasliydim. Ondan sonra anne babam hastalandı ve okula gelemedim ama özürsüz yok yazilmisim, 5 gün. Bunu sildirebilir miyim? (9. sınıfım)
Babaannem korona oldu ve ben temasliydim. Ondan sonra anne babam hastalandı ve okula gelemedim ama özürsüz yok yazilmisim, 5 gün. Bunu sildirebilir miyim? (9. sınıfım)
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 12 Ocak 2022 #2 Evet silinir bana da aynısı oldu 7 gün devamsızlık vardı sildiler.
A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #3 Saqot dedi: Evet silinir bana da aynısı oldu 7 gün devamsızlık vardı sildiler. Genişletmek için tıkla... Ne yapmamiz lazim sildirmek icin velinin konusmasi yeter mi?
Saqot dedi: Evet silinir bana da aynısı oldu 7 gün devamsızlık vardı sildiler. Genişletmek için tıkla... Ne yapmamiz lazim sildirmek icin velinin konusmasi yeter mi?
xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #4 30 günlük bile silinir
A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #5 xAYDx dedi: 30 günlük bile silinir. Genişletmek için tıkla... Nasıl sildiriyoruz? Veli gidip konuşsa yeter mi?
xAYDx dedi: 30 günlük bile silinir. Genişletmek için tıkla... Nasıl sildiriyoruz? Veli gidip konuşsa yeter mi?
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 12 Ocak 2022 #6 Alicandantr dedi: Ne yapmamiz lazim sildirmek icin velinin konusmasi yeter mi? Genişletmek için tıkla... Velinle müdüre git babannenin korona olduğuna dair belgeyi göster silerler.
Alicandantr dedi: Ne yapmamiz lazim sildirmek icin velinin konusmasi yeter mi? Genişletmek için tıkla... Velinle müdüre git babannenin korona olduğuna dair belgeyi göster silerler.
xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #7 Alicandantr dedi: Ne yapmamiz lazim sildirmek icin velinin konusmasi yeter mi? Genişletmek için tıkla... Velin gitsin izinli güne çevirmek istiyorum desin.
Alicandantr dedi: Ne yapmamiz lazim sildirmek icin velinin konusmasi yeter mi? Genişletmek için tıkla... Velin gitsin izinli güne çevirmek istiyorum desin.
QUADRO42 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 152 12 Ocak 2022 #8 Saqot dedi: Evet silinir bana da aynısı oldu 7 gün devamsızlık vardı sildiler. Genişletmek için tıkla... O silme değil onu özürlüye çeviriyorlar diye biliyorum yada büyük yer diyim aklıma gelmedi ordan izin olursa yok yazılmıyorsun
Saqot dedi: Evet silinir bana da aynısı oldu 7 gün devamsızlık vardı sildiler. Genişletmek için tıkla... O silme değil onu özürlüye çeviriyorlar diye biliyorum yada büyük yer diyim aklıma gelmedi ordan izin olursa yok yazılmıyorsun
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 12 Ocak 2022 #9 QUADRO42 dedi: O silme değil onu özürlüye çeviriyorlar diye biliyorum ya da büyük yer deyim aklıma gelmedi oradan izin olursa yok yazılmıyorsun Genişletmek için tıkla... Beni sildiler ama 2 gün özürlü devamsızlığım var.
QUADRO42 dedi: O silme değil onu özürlüye çeviriyorlar diye biliyorum ya da büyük yer deyim aklıma gelmedi oradan izin olursa yok yazılmıyorsun Genişletmek için tıkla... Beni sildiler ama 2 gün özürlü devamsızlığım var.
A Alicandantr Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #10 Saqot dedi: Velinle müdüre git babannenin korona olduğuna dair belgeyi göster silerler. Genişletmek için tıkla... Belge dediğiniz istirahat raporu mu hocam? Dilekçe vermemiz lazım mı? Son düzenleme: 12 Ocak 2022
Saqot dedi: Velinle müdüre git babannenin korona olduğuna dair belgeyi göster silerler. Genişletmek için tıkla... Belge dediğiniz istirahat raporu mu hocam? Dilekçe vermemiz lazım mı?