5 günlük uzaklaştırma sicile işlenir mi?

lizyyy

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, okulda bir kavga oldu ve 5 gün uzaklaştırma verdiler. Kavgada karşı tarafın burnu kanadı başka bir şey olmadı. Sicile işler mi? Düşündüğüm meslek radyoloji bölümü. Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Selam arkadaşlar, okulda bir kavga oldu ve 5 gün uzaklaştırma verdiler. Kavgada karşı tarafın burnu kanadı başka bir şey olmadı. Sicile işler mi? Düşündüğüm meslek radyoloji bölümü. Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Önceden disiplin suçunuz yoksa işlenmez kınama alırsınız.

Önceden disiplin suçunuz yoksa işlenmez kınama alırsınız.

Yok daha hiç kınama cezası falan almadım.

Biraz araştırdım her dönem sonları toplanıp oy birliği ile silme işlemi olabiliyormuş.

Uzaklaştırma kararı disiplin kurulundan geldiyse siciline işlenmiştir.

Kavga vs oldu aradan 2 gün geçti müdür yardımcısı odasına çağırdı ben ve kavga ettiğim kişiyi 5 sayfalık kağıt verdi hepsini doldurduk ve lisanslı sporcu olduğumuz için gittiğim spor yerlerini söyledik lisansımın yanması benim için sıkıntı değil de işte scile işlenmesi sıkıntı.

Bende işlememişti.

İşlenip işlenmediğini nasıl anlayabilirim?

Kavga vs oldu aradan 2 gün geçti müdür yardımcısı odasına çağırdı ben ve kavga ettiğim kişiyi 5 sayfalık kağıt verdi hepsini doldurduk ve lisanslı sporcu olduğumuz için gittiğim spor yerlerini söyledik lisansımın yanması benim için sıkıntı değil de işte scile işlenmesi sıkıntı.

Disiplin kararlarını genellikle tek kişi alamaz, kendi vermiştir. disipline işlenmesi diğer üyelere bağlı.

Disiplin kararlarını genellikle tek kişi alamaz, kendi vermiştir. Disipline işlenmesi diğer üyelere bağlı.

Odaya girdiğimde 3 kişi vardı müdür yardımcısı ve 2 tane derslere giren normal hoca müdür yardımcısı yaptığın şey adam yaralamaya teşebbüs olduğu için işi resmiyete taşımak istiyorum fakat hocaların istemedi vs demişti.

Yok daha hiç kınama cezası falan almadım.

Biraz araştırdım her dönem sonları toplanıp oy birliği ile silme işlemi olabiliyormuş.

İşlenip işlenmediğini nasıl anlayabilirim?
Adli sicil kaydınızı sorgulayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı