Selam arkadaşlar, okulda bir kavga oldu ve 5 gün uzaklaştırma verdiler. Kavgada karşı tarafın burnu kanadı başka bir şey olmadı. Sicile işler mi? Düşündüğüm meslek radyoloji bölümü. Bir sıkıntı yaşar mıyım?
Önceden disiplin suçunuz yoksa işlenmez kınama alırsınız.
İşlenir.
Uzaklaştırma kararı disiplin kurulundan geldiyse siciline işlenmiştir.
Bende işlememişti.
Kavga vs oldu aradan 2 gün geçti müdür yardımcısı odasına çağırdı ben ve kavga ettiğim kişiyi 5 sayfalık kağıt verdi hepsini doldurduk ve lisanslı sporcu olduğumuz için gittiğim spor yerlerini söyledik lisansımın yanması benim için sıkıntı değil de işte scile işlenmesi sıkıntı.
Disiplin kararlarını genellikle tek kişi alamaz, kendi vermiştir. Disipline işlenmesi diğer üyelere bağlı.
Adli sicil kaydınızı sorgulayabilirsiniz.Yok daha hiç kınama cezası falan almadım.
Biraz araştırdım her dönem sonları toplanıp oy birliği ile silme işlemi olabiliyormuş.
Kavga vs oldu aradan 2 gün geçti müdür yardımcısı odasına çağırdı ben ve kavga ettiğim kişiyi 5 sayfalık kağıt verdi hepsini doldurduk ve lisanslı sporcu olduğumuz için gittiğim spor yerlerini söyledik lisansımın yanması benim için sıkıntı değil de işte scile işlenmesi sıkıntı.
İşlenip işlenmediğini nasıl anlayabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.