5. kez değiştirilen RX 9070 XT Nitro+ ekran kartında coil whine mevcut

RM750 RM850 PSU larina sahiptim, ikisinde de coilwhine yasadim, ikinci de cekilmez seviyede oldugu icin iade etmistim. Benim 3080 vardi o zamanlar sistemde, ekran kartinda yuksek FPS'lerde inceden yapiyordu ses. PSU'daki ses ayri bu arada, yanlış anlasilmasin. Dikkat cekmek istedigim PSU da bobin sizlamasinin olma olasiliginin daha yuksek olmasi. Bir de dikkatimi ceken bir şey var, ust seviye PSU'larda daha cok bobin sizlamasina denk geldim bu gune kadar. Bu cihazlar avrupa standartlarina gore uretiliyor ya belki de ulkemizdeki elektrik sebekeleri bu standartlarda olmadigi icin basimiza daha cok geliyor. Bu benim teorim.

CV az olsun istiyorsan az daha koyup 5070 Ti alacaksın. CW çok az duyuluyor bunda. 5 kere kartı değiştirmek nedir? Bu azmi istiyorum.
Benim arkadaşta 5070Ti bas bas bağırıyor. Sessiz CW nasıl oluyor? 5090'da bile ben fan sesini bastıran CW gördüm. 5070Ti, 5070 gibi kartlarda da bol bol gördüm. Ucuz olarak alacağı 5070Ti'de, Gainward veya Palit gibi markalar alacak fiyatından dolayı. CW olma ihtimali daha yüksek bunlarda. En kaliteli markayı bile alsa olma şansı var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…