Bayağıdır internetten araştırıyorum, doğru düzgün bulamadım. Hep yorumları olumsuzdu. Dışarıya da çıkamıyorum pandemiden dolayı. Kullanan arkadaşlar önerirse daha iyi olur. Fiyat maksimum 65-70 TL olursa sevinirim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Evet hepsi 5 kg fakat yorumlarını okuduğumda çoğunda çizik, pis veya kum akıtıyor gibi şikayetler vardı. Hatta bazılarında 5 kg olmadığını söylüyorlardı.
Dambılcım 20 Kg Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Aleti 20 Kg Spor Dumbell Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Dambılcım 20 Kg Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Aleti 20 Kg Spor Dumbell Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bunu kullanmadım fakat arkadaşımda vardı. Benimki yuvarlak plastikti ve kum akıtıyordu. Bu altıgen dambılda o şekilde akıtma şikayeti alan görmedim. Kilo olayını bilmiyorum ne yalan söyleyeyim. Başlangıç olarak işinizi görecektir ama.