5 kilo protein tozu almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, düzenli ağırlık kaldırıyorum ve protein tozu almak istiyorum. 5 kiloluk bir protein tozu alıp hem uzun vadede ucuza getirmek hem de zırt pırt almamak istiyorum. Bu durum sizce mantıklı mı siz ne dersiniz?
Güncel kullandığım supplementler: Creatine+ EAA.

Hocam yani cevabını siz vereceksiniz eğer sürekli kullanıyorsanız alın. Kullanmam diyorsanız almayın.

Düzenli kullanacaksanız alın. Tabii eğer tadını bilmiyorsanız deneyip almanızı öneririm. Onun dışında mantıklı olmayan bir tarafı yok.

Hangi markanın protein tozunu alacaksınız?

Hocam yani cevabını siz vereceksiniz eğer sürekli kullanıyorsanız alın. Kullanmam diyorsanız almayın.
Kararsız kalmamın sebebi 5 kilo alacağım için tadını beğenmeme veya düzenli kullanmama durumunda bozulması, çünkü aklımdaki kullanım mantığı her gün değil 150 gram protein alımını tamamlayamadığım günlerde kullanmak.
Aklımdaki seçenek Scitec Classic Whey 5 kg.

Hangi markanın protein tozunu alacaksınız?
Bunu düşünüyorum.

Bir zaman sonra çikolata bayabilir hocam ama size kalmış alabilirsiniz tabi.

Bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum. Gayet mükemmel bir F/P ürünü. Hiçbir sorunum olmadı. Sadece açtıktan sonra çok çok uzun süre bekletir tüketmezsen topaklanma yapıyor, onun dışında gerçekten mükemmel, tavsiye ederim.

İyi ki geldiniz. Ürünün yorumlarına baktığımda hep suda çözülmediğinden şikayet edilmiş, sizin böyle bir sorununuz oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…