5 Kişilik Takım Kuruyorum

Trquent

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktanda anlaşılacağı gibi LoL'de maçlarda sinir olmamak için takım kuruyorum.Normal maç atıcağız fakat anlaşabileceğimiz kişiler olması gerektiğini düşünüyorum.İsteyen LoL'de YepLie eklesin ben kabul ettiğimdede "Ben Technopat'tan geliyorum." diye yazarsa takıma alıcam.Skype falan farketmez bütün kardeşlerimi bekliyorum.Ayrıca oyundan yazmaları gerekmiyor.Yorum olarakta yazabilirler.
İyi Günler.

Takım fikri fena değil. Oyunda müthişim demem, oyunu düzgün oynamaya çalışan nadir insanlardanım. TR serverindeki düşük oyuncu profili korkumdan Ranked giremiyorum. Sırf bu yüzden kümem yok. Takımca oynanırsa "Dereceli" her koşulda varım. Jungle-Support oynarım genelde. LegendaTuretskiy adım. İstersen ekleyebilirsin. Bende eklerim eğer aklıma gelirse.

Arkadaşlar mesajımda belirmediğim için sizden özür diliyorum.Öncelikle ben normal maç atmak için takım kuruyorum dedim ama tabikide dereceli takım kuracağım takipte kalın iyi günler...

Sanırım Türkiye serverı. Eğer Weste bir takım kurucaksanız seve seve katılırım.
Westte 7 lvl bir çarım var daha kasılmadım orda en kısa zamanda ordada kasılıp bi team daha kurucam takipte kalın iyi günler...

Gelebilirim . Jungle veya Mid oynayabilirim :) . Dereceli değil mi ? Bu beni üzdü ama olsun. Söylediğin gibi yakında açarsın umarım .

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı