Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.429 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2021 #11 334155 dedi: 2500 TL falan tutacaksa yerinde olsam bisiklet alırdım. Genişletmek için tıkla... Kanka kış ve 5Km sence bisiklet almalimiyim ? Mantıklı gelmiyor bana.
334155 dedi: 2500 TL falan tutacaksa yerinde olsam bisiklet alırdım. Genişletmek için tıkla... Kanka kış ve 5Km sence bisiklet almalimiyim ? Mantıklı gelmiyor bana.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 10 Kasım 2021 #12 Bilgici1 dedi: Kanka kış ve 5Km sence bisiklet almalimiyim ? Mantıklı gelmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. Yaşadığın yerde kışın soğuk oluyorsa servisle gel-git. Ama dediğim gibi diğer türlü servis sıkıntı bence ya. Herkesi evine falan bırakıyor falan filan.
Bilgici1 dedi: Kanka kış ve 5Km sence bisiklet almalimiyim ? Mantıklı gelmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin. Yaşadığın yerde kışın soğuk oluyorsa servisle gel-git. Ama dediğim gibi diğer türlü servis sıkıntı bence ya. Herkesi evine falan bırakıyor falan filan.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.429 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2021 #13 334155 dedi: Sen bilirsin. Yaşadığın yerde kışın soğuk oluyorsa servisle gel-git. Ama dediğim gibi diğer türlü servis sıkıntı bence ya. Herkesi evine falan bırakıyor falan filan. Genişletmek için tıkla... Kanka 5km bana çok uzak geliyor. Bisiklet sıkıntı ya. Kaç saate okula varirim peki bisikletle ortalama?
334155 dedi: Sen bilirsin. Yaşadığın yerde kışın soğuk oluyorsa servisle gel-git. Ama dediğim gibi diğer türlü servis sıkıntı bence ya. Herkesi evine falan bırakıyor falan filan. Genişletmek için tıkla... Kanka 5km bana çok uzak geliyor. Bisiklet sıkıntı ya. Kaç saate okula varirim peki bisikletle ortalama?
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 10 Kasım 2021 #14 Bilgici1 dedi: Kanka kış ve 5Km sence bisiklet almalimiyim ? Mantıklı gelmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Bisiklet alma fikri çok saçma. Gidip gelirken sıcak havalarda ister istemez terleyecek, kışın rüzgara karşı sürecek falan...
Bilgici1 dedi: Kanka kış ve 5Km sence bisiklet almalimiyim ? Mantıklı gelmiyor bana. Genişletmek için tıkla... Bisiklet alma fikri çok saçma. Gidip gelirken sıcak havalarda ister istemez terleyecek, kışın rüzgara karşı sürecek falan...
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.429 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2021 #15 lampeonn dedi: Bisiklet alma fikri çok saçma. Gidip gelirken sıcak havalarda ister istemez terleyecek, kışın rüzgara karşı sürecek falan... Genişletmek için tıkla... Aynen. Ya servis inşallah çok tutmaz. 2.900 tutsa yıllık yine iyi benim için
lampeonn dedi: Bisiklet alma fikri çok saçma. Gidip gelirken sıcak havalarda ister istemez terleyecek, kışın rüzgara karşı sürecek falan... Genişletmek için tıkla... Aynen. Ya servis inşallah çok tutmaz. 2.900 tutsa yıllık yine iyi benim için
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 10 Kasım 2021 #16 Bilgici1 dedi: Aynen. Ya servis inşallah çok tutmaz. 2.900 tutsa yıllık yine iyi benim için Genişletmek için tıkla... Birkaç yıl gidip geleceksen elektrikli motorsiklette tercih edebilirsin.
Bilgici1 dedi: Aynen. Ya servis inşallah çok tutmaz. 2.900 tutsa yıllık yine iyi benim için Genişletmek için tıkla... Birkaç yıl gidip geleceksen elektrikli motorsiklette tercih edebilirsin.