5 Metre tekli uzatma kablosu önerisi

Serkan202

Femtopat
Son düzenleme:
Merhaba. Bu seçtiğiniz ürün kullanım amacına çok uygundur hocam. Kullanacağınız yerde tek alıcı elektrikli cihazı bağlayacaksanız seçtiğiniz bu uzatmalı tekli priz çok uygundur, kesit ve uzunluk olarak uygundur. Viko markası iyi bir markadır. Ancak birden fazla elektronik alıcıya bu uzatılmada bağlantı yapmayı düşünürseniz 3'lü veya beşli 5 mt. 'lik bir uzatmalı prizi siz seçin. Çünkü tekli uzatmalı tek prizli bu uzatma yalnızca tek bir elektrikli ürüne (uzatmanın ucundaki tekli topraklı prize üçlü topraklı çoklayıcı adaptör prizi sonradan satın alınıp takılıp bağlanmazsa) destek verebilir. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Merhaba. Bu seçtiğiniz ürün kullanım amacına çok uygundur hocam. Kullanacağınız yerde tek alıcı elektrikli cihazı bağlayacaksanız seçtiğiniz bu uzatmalı tekli priz çok uygundur, kesit ve uzunluk olarak uygundur. Viko markası iyi bir markadır. Ancak birden fazla elektronik alıcıya bu uzatılmada bağlantı yapmayı düşünürseniz 3'lü veya beşli 5 mt. 'lik bir uzatmalı prizi siz seçin. Çünkü tekli uzatmalı tek prizli bu uzatma yalnızca tek bir elektrikli ürüne (uzatmanın ucundaki tekli topraklı prize üçlü topraklı çoklayıcı adaptör prizi sonradan satın alınıp takılıp bağlanmazsa) destek verebilir. Kolay gelsin.
Dediğinizi anladım galiba, şuan kullandığım schenider priz olduğu için ara kablo yapmak istedim. Prize aynı anda 2 bilgisayar ve 3 telefon şarja takıyorum, sıkıntı olur mu yoksa beşli 5mt kablo mu almalıyım.

Merhaba hocam. Konudan bağımsız size bir sorum olacaktı. Bugün öylesine telefonumun şarj adaptörünü aldım, inceliyordum. Sonra adaptörün uçlarında paslı gibi gözüken yanıklar gördüm. Adaptörü satan markanın sitesinde ucunda siyah lekeler varsa kullanmayın diye öneride bulunuyordu. Anlattığım durum bir sorun yaratır mı? Adaptörü değiştirmem gerekir mi? Bu yaşadığım olayın sebebi nedir? Şimdiden teşekkür ederim hocam. (Eklemek isterim. Söylediğim lekeler prizin bütün ucunu kaplamıyor. Sadece çok küçük bir kısmı)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı