5 Milyon 675.000 TL Miras

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Git ev al hemen. Kirasinida catur cutur yeç

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ülkede bu kadar aç var şov yapma muhabbetinden midem bulanıyor. Halk salak olmasa Kerimcan durmaz Seda Sayan enes Batur gibi insanlar parayı götürürken halk aç olur muydu? Velet cebindeki son 3 lirayla enes Batur izliyor, sonra vay efendim millet açmış. Adam kuru soğan ekmek yerken sofrasında diriliş Ertuğrul pür dikkat izliyor, sonra vay efendim millet açmış. Türkiye halkının yüzde 80'i aptaldır. Aptallarda aç kalmaya mahkûmdur. Herneyse, gerçekse hayırlı olsun tadını çıkar.

İfadeler: acv
Yazmayayım karışmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
Öncelikle kimsenin parası kimseyi ilgilendirmez. Adam ''Alın bakın param sizin yok fakirler hahaha.'' diye bir konu açmamış sadece kaldı diye konu açmış. Parayı ne yapayım diye de sormamış. İsterse ''Karıyla kızla'' yer isterse bağışlar.
Diğer bir görüş. Neden böyle bir şeyin konusunu açarsın? Bunu hangi moderatör onaylıyor? Ortada bir istek yok bir şey yok sadece saçma bir beyan var (gerçekliği yok) hani desem ki ''Bu kadar parayı ne yapmalıyım?'' ya da ''Faize mi yoksa gayrimenkule mi yatırayım?'' diye bir soru yöneltmiş bir şey demeyeceğim. Milleti birbirine mi düşürmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Son olarak. Git çocuk kandır. Yemiyoruz bunları artık. Google'a çok para fotoğrafı yazıp buraya atmışsınız. İnanacağımızı zannediyorsunuz bir de.

Ne kadar kıskanç pis bi millet oldunuz? Ne ara bu kadar kötümser çaresiz hale geldiniz. Arkadaşın olayı sahte demek ki doğru olsa bile sevincini burada paylaşmak istemiş. Technopat sosyal'i böyle bilmezdim. Eskiden ne güzel bir oluşumdu ne ara böyle insanların oluştuğu bir platforma geldi hiç anlamış değilim!

Son zamanlarda moderatörlerin onay verdiği konulara akıl sır erdiremiyorum. Bir iki sene öncesine kadar gayet normal konular bile gereksiz damgası yiyerek uçurulabiliyordu.

Technopat’ ın katı yönetimine çok karşı çıkıldı. Şimdi sanırım biraz daha yumuşaklar. Konu dışında, “tipim nasıl” gibi konular açılmasından bunu fark etmiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…