5 ms laptopa 1 ms monitör bağlamak

ybadak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ben Monster Tulpar T7 V25.1.2 laptopu aldım. Ekranı IPS, 300 Hz 5 ms. Ben buna 1 ms 2K IPS monitör alıp taksam alacağım performans 5 ms mi olur, 1 ms mi? Yani laptopun verdiği performans mı olur yoksa monitörün mü? Ona göre alacağım.
Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Haricî monitör 1ms tepki süresine sahipse onu alırsınız. Notebook'un ekranının konuyla alakası kalmıyor görüntüyü aktardıktan sonra.

Haricî monitör 1ms tepki süresine sahipse onu alırsınız. Notebook'un ekranının konuyla alakası kalmıyor görüntüyü aktardıktan sonra.
Çok teşekkür ederim. Bir de benim laptop ekranı FHD, monitör 2K olursa yine 2K kullanıyorum, yani laptobu PC kasası gibi kullanıyorum değil mi?

Çok teşekkür ederim. Bir de benim laptop ekranı FHD, monitör 2K olursa yine 2K kullanıyorum, yani laptopu PC kasası gibi kullanıyorum değil mi?

Evet öyle kullanıyorsun ama grafik ayarlarından seçmen gerekecek, artık hangi ekran kartını kullanıyorsan ona göre ayar gerekecektir.

RTX 3060 ekran kartı var.
Nvidia kontrol panelinden yapacaksın, internette nasıl yapacağın var ordan bakabilirsin. Ayar gerekecek çünkü normal grafik ayarlarında laptop monitörünün gösterebildiği son ayar gözükecektir.

Nvidia kontrol panelinden yapacaksın, internette nasıl yapacağın var ordan bakabilirsin. Ayar gerekecek çünkü normal grafik ayarlarında laptop monitörünün gösterebildiği son ayar gözükecektir.
Anladım, çok teşekkür ederim.

Burada aradaki kablo bile farkediyor sanırım. Test programı varsa test etmeni öneririm laptoptan direkt bağlayınca beklediğinden farklı tepki süreleri verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…