5 ms monitör hareketli sahnelerde baş dönmesi yapar mı?

hangi marka, model, çözüürlük yenileme hızı ve hangi GPU ile kullanılacağıyla ilgili göreceli bir durum. Eger monitör ' ün showroom veya teşir ürünü olan varsa görerek almak en iyisi . Yoksa Youtube 'dan incelemere bakabilirsin.

5ms monitör bizim zamanımızda büyük nimetti. Biz baş dönmesi yaşamadık. Eğer böyle bir şikayetiniz varsa astigmat şüphesiyle göz doktoruna görünün.

5ms tepki süresi; Tek başına, baş dönmesine vs sebep olmaz. Beynin, tutarsızlık hissettiği durumlarda bunu yaşatır vücuduna; Daha çok yenileme hızıyla alakalı bu.

Son düzenleme:
Ne bileyim. İnsanlar bu ghosting olayını çok büyüttükleri için bunun sebep verebileceğini düşündüm. Yoksa önceki monitörüm 5 ms idi ve hiçbir problem yaşamıyordum. Ayrıca ghosting testi yaparken de bu sorun olabiliyor. Tepkime süresiyle alakalı olabileceğini düşünmüştüm.
5ms monitör bizim zamanımızda büyük nimetti. Biz baş dönmesi yaşamadık. Eğer böyle bir şikayetiniz varsa astigmat şüphesiyle göz doktoruna görünün.
Astigmat böyle bir soruna yol açmıyor onu belirtmek isterim.
Baş dönmesi yapması için tepkimeden ziyade monitörün diğer özellikleri önemli.
Diğer özellikler derken ne gibi mesela sonuçta yeni bir monitör.@Jira

Gözleriniz çok iyi algılıyor ise göz bulanması, baş dönmesi olabilir. Fakat zamanla alışıyorsunuz zaten. Ben Monitörümü ilk aldığımda 1 hafta kadar baş ağrısı, göz kuruluğu gibi sorunlar yaşadım fakat zamanla kayboldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…