AhmetInTheHood Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 195 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #1 Yeni sipariş ettiğim iPad Air için klavyeli kılıf ve mouse almayı düşünüyorum. Aynı zamanda kalemini de taşımak istiyorum. Öğrenciyim, fiyat performans ürünler arıyorum. Önerisi olan var mı?
Yeni sipariş ettiğim iPad Air için klavyeli kılıf ve mouse almayı düşünüyorum. Aynı zamanda kalemini de taşımak istiyorum. Öğrenciyim, fiyat performans ürünler arıyorum. Önerisi olan var mı?
jeunesturcs Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 873 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyolog 25 Ekim 2022 #2 Fiyat/performans olarak Logitech ürünlerini kullanabilirsiniz. Fiyat konusunda yüksek olsa da Magic Keyboard'dan ucuz ve aradığınız özelliklere sahip.
Fiyat/performans olarak Logitech ürünlerini kullanabilirsiniz. Fiyat konusunda yüksek olsa da Magic Keyboard'dan ucuz ve aradığınız özelliklere sahip.
AhmetInTheHood Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 195 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #3 jeunesturcs dedi: Fiyat/performans olarak Logitech ürünlerini kullanabilirsiniz. Fiyat konusunda yüksek olsa da Magic Keyboard'dan ucuz ve aradığınız özelliklere sahip. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar çok fiyat çok performans oluyor
jeunesturcs dedi: Fiyat/performans olarak Logitech ürünlerini kullanabilirsiniz. Fiyat konusunda yüksek olsa da Magic Keyboard'dan ucuz ve aradığınız özelliklere sahip. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar çok fiyat çok performans oluyor