K kaihiwatari1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #1 Merhaba üstadlar, Türk Telekom 5-6 ping veriyor genelde. down/up hızları kötü olsa da beni ping yönünden çok rahat ettiriyor. Bu zamana kadar hiç ping sorunu yaşamadım. Bu pinglere yakın değer verebilecek ISS önerebilir misiniz? Dosya Ekleri Screenshot_3.png 12,4 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2021
Merhaba üstadlar, Türk Telekom 5-6 ping veriyor genelde. down/up hızları kötü olsa da beni ping yönünden çok rahat ettiriyor. Bu zamana kadar hiç ping sorunu yaşamadım. Bu pinglere yakın değer verebilecek ISS önerebilir misiniz?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.437 Makaleler 3 Çözümler 58 14 Şubat 2021 #2 Millenicom, TurkNet, NetSpeed. Millenicom kullanıyorum ve 5, 6 ping yukarısını almıyorum. Bölgene göre değişir, altyapı testleri yap.
Millenicom, TurkNet, NetSpeed. Millenicom kullanıyorum ve 5, 6 ping yukarısını almıyorum. Bölgene göre değişir, altyapı testleri yap.