5 saat direksiyon dersi yeterli mi?

uğuryy

Yoctopat
Daha fazla  
Otomatik araba ehliyeti alacağım. Zaten daha önceden sürmeyi biliyorum sadece parklarda sorun yaşıyordum. Parkuru tanımak ve park işini çözmek için 5 ders yeterli olur mu? (10 saat)

Bizim kursta minimum 8 saat direksiyonu dersi zorunluluğu vardı. Bunu hükumet mi koydu yoksa kurs mu emin değilim. Ben keyfine 12 saat ders aldım, hem hocam ile gavara yaptım hem de araba sürmüş oldum. Dedigim durum kursa göre değişiyor olabilir. Sorun sizde. En kötü gidip sürün ne kaybedersiniz?

Ben 16 saat aldim bayağı ise yariyor dersler ve eglenceli geciyor.
İmkanin varsa daha fazla ders alabilirsin.
Parkurun videosu varsa oradan da ezberleyebilirsin.

Bizim kursta minimum 8 saat direksiyonu dersi zorunluluğu vardı. Bunu hükumet mi koydu yoksa kurs mu emin değilim. Ben keyfine 12 saat ders aldım, hem hocam ile gavara yaptım hem de araba sürmüş oldum. Dedigim durum kursa göre değişiyor olabilir. Sorun sizde. En kötü gidip sürün ne kaybedersiniz?
İkisi de değil. Minimum ders saatini Milli Eğitim Bakanlığı veriyor. Sözleşmenizin üstünde de yazıyor. B sınıfı bir aday örneği:
1751885226785.png

14 ders saati zorunlu.
Kurs vermeyebilir ama resmiyeti bu biçimde.
Otomatik araba ehliyeti alacağım. Zaten daha önceden sürmeyi biliyorum sadece parklarda sorun yaşıyordum. Parkuru tanımak ve park işini çözmek için 5 ders yeterli olur mu? (10 saat)
Arabaya alışmak ve parkuru tanımak için yeterli.

Cevaplar için teşekkürler. Zaten günde iki ders verdikleri için aslında 10 ders almışım 10 almışken 16 alayım dedim değiştirdim cevaplar için teşekkürler 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı