5 sene götürecek klavye önerisi

Benim klavyem 4.5 yıllık valla götürüyor çok titiz kullandığım söylenemez.
hocam yani eğer sinirlenmden kırmadan kullanırsanız kırılmaz klavyeler biraz
Uzun ömür için A4Tech'den şaşmayacaksın.
hocam ben bunu kullandım baya iyiydi 4 yıl götürdü beni ama ben çok titiz kullandım

5 6 yıl klavye için biraz fazla sanki hocam
2017'den beri Cooler Master MasterKeys Lite L kullanıyorum her türlü işkenceye maruz kalmasına rağmen sorunsuz çalışıyor😅. Ondan önceki klavyemin modelini hatırlamıyorum. Sanırım Microsoft markaydı. 10 yıl kullandım. O daha fazla işkenceye maruz kaldı ve aynı şekilde o da hala çalışıyor. Açıkçası ben alırken dikkat etmedim fakat kaliteli ürün almanızı öneririm. Kaliteli bir klavyeyi daha uzun süre kullanabilirsiniz.

2017'den beri Cooler Master masterkeys Lite l kullanıyorum her türlü işkenceye maruz kalmasına rağmen sorunsuz çalışıyor😅. Ondan önceki klavyemin modelini hatırlamıyorum. Sanırım Microsoft markaydı. 10 yıl kullandım. O daha fazla işkenceye maruz kaldı ve aynı şekilde o da hala çalışıyor. Açıkçası ben alırken dikkat etmedim fakat kaliteli ürün almanızı öneririm. Kaliteli bir klavyeyi daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Bende Microsoft klavyesi kullandım hala çalışıyor :D ama kullanmıyorum yeter artık masaya sığmıyordu. Uzun süre için Microsoft klavyesi güzel olabilir üstüne çıkmama rağmen bir şey olmadı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı