hocam titiz ve sinirlenmeden kullansanız bile maksimum 3 yıl gider.Mümkün olduğunca ucuz ama 5 6 yıl idare edecek klavye önerir misiniz?
Hocam titiz ve sinirlenmeden kullansanız bile maksimum 3 yıl gider.
Mümkün olduğunca ucuz ama 5 6 yıl idare edecek klavye önerir misiniz?
hocam yani eğer sinirlenmden kırmadan kullanırsanız kırılmaz klavyeler birazBenim klavyem 4.5 yıllık valla götürüyor çok titiz kullandığım söylenemez.
hocam ben bunu kullandım baya iyiydi 4 yıl götürdü beni ama ben çok titiz kullandımUzun ömür için A4Tech'den şaşmayacaksın.![]()
A4 Tech KB-28G USB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz A4 Tech KB-28G USB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! A4 Tech KB-28G USB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 300,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2017'den beri Cooler Master MasterKeys Lite L kullanıyorum her türlü işkenceye maruz kalmasına rağmen sorunsuz çalışıyor5 6 yıl klavye için biraz fazla sanki hocam
2017'den beri Cooler Master masterkeys Lite l kullanıyorum her türlü işkenceye maruz kalmasına rağmen sorunsuz çalışıyor. Ondan önceki klavyemin modelini hatırlamıyorum. Sanırım Microsoft markaydı. 10 yıl kullandım. O daha fazla işkenceye maruz kaldı ve aynı şekilde o da hala çalışıyor. Açıkçası ben alırken dikkat etmedim fakat kaliteli ürün almanızı öneririm. Kaliteli bir klavyeyi daha uzun süre kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.