kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Mayıs 2024 #11 FURKAN 44 MALATYA dedi: Tonguç izlesin diyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Jukas Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #12 Artı olarak Tunç Kurtun videolarınıda izlettirebilirsiniz.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.447 Çözümler 12 19 Mayıs 2024 #13 Eyup boncuk izlesin.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Mayıs 2024 #14 Jukas dedi: Artı olarak Tunç Kurtun videolarınıda izlettirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tumu dedi: Eyup boncuk izlesin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ücretli ders veriyorum o yüzden video izletmek pek etik değil gibi. Konular hangileri bilsem ben anlatacağım.
Jukas dedi: Artı olarak Tunç Kurtun videolarınıda izlettirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tumu dedi: Eyup boncuk izlesin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ücretli ders veriyorum o yüzden video izletmek pek etik değil gibi. Konular hangileri bilsem ben anlatacağım.
barisakarsu Hectopat Kek günü Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.216 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #15 kerosene dedi: Merhaba 5. sınıflar 2. sınavda matematikte hangi konudan sorumlular? Genişletmek için tıkla... Merhaba, 2. dönemde genel olarak temel geometri anlatılıyor. Konularda bu şekilde; Temel geometrik kavramlar ve çizimler Üçgen ve dörtgenler Veri toplama ve değerlendirme Uzunluk ve zaman ölçme Alan ölçme Geometrik cisimler
kerosene dedi: Merhaba 5. sınıflar 2. sınavda matematikte hangi konudan sorumlular? Genişletmek için tıkla... Merhaba, 2. dönemde genel olarak temel geometri anlatılıyor. Konularda bu şekilde; Temel geometrik kavramlar ve çizimler Üçgen ve dörtgenler Veri toplama ve değerlendirme Uzunluk ve zaman ölçme Alan ölçme Geometrik cisimler
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Mayıs 2024 #16 barisakarsu dedi: Merhaba, 2. dönemde genel olarak temel geometri anlatılıyor. Konularda bu şekilde; Temel geometrik kavramlar ve çizimler Üçgen ve dörtgenler Veri toplama ve değerlendirme Uzunluk ve zaman ölçme Alan ölçme Geometrik cisimler Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim tonguç videosunda kesirler de gördüm.
barisakarsu dedi: Merhaba, 2. dönemde genel olarak temel geometri anlatılıyor. Konularda bu şekilde; Temel geometrik kavramlar ve çizimler Üçgen ve dörtgenler Veri toplama ve değerlendirme Uzunluk ve zaman ölçme Alan ölçme Geometrik cisimler Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim tonguç videosunda kesirler de gördüm.
barisakarsu Hectopat Kek günü Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.216 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #17 kerosene dedi: Çok teşekkür ederim tonguç videosunda kesirler de gördüm. Genişletmek için tıkla... Onlar 1. sınavda vardı, belki 2. sınavda da koyarlar. Rica ederim
kerosene dedi: Çok teşekkür ederim tonguç videosunda kesirler de gördüm. Genişletmek için tıkla... Onlar 1. sınavda vardı, belki 2. sınavda da koyarlar. Rica ederim