Bir gün sınıfta arkadaşımla kovalamaca oynarken kaçmıştım ve saklanmıştım. Arkalarda bir sıraya girmiştim. Sonra soluma baktım. Bir tane resim çantası kendi kendine oynamıştı. Tam baktığım sırada oynamıştı. Orada kimse yoktu. Bir sıraya değmiyordu. Hatırladığım kadarıyla o sırayı da kimse itmemişti yani kendi kendine olmuştu. Peki bu nasıl oldu? Kime anlattıysam inanmadı.
Çok yorulmuşsan olabilir. Bir ara gecelerken epey yorgun düşmüştüm ve monitörüm tek olmasına rağmen kendisinden üç tane görmüştüm Yayıncıyken iş görür.
Ben de bilgisayardayken mutfaktan cam kırılma sesi gelmişti aldırış etmedim. Sonra 2. kez ses gelince bi anda kafamı kaldırdım. Mutfağa gittiğimde hiç bir şey yoktu. Tamamen psikolojik ve kafa yorgunluğu.
Bir gün sınıfta arkadaşımla kovalamaca oynarken kaçmıştım ve saklanmıştım. Arkalarda bir sıraya girmiştim. Sonra soluma baktım. Bir tane resim çantası kendi kendine oynamıştı. Tam baktığım sırada oynamıştı. Orada kimse yoktu. Bir sıraya değmiyordu. Hatırladığım kadarıyla o sırayı da kimse itmemişti yani kendi kendine olmuştu. Peki bu nasıl oldu? Kime anlattıysam inanmadı.
Bana da saat 3'te Cs:go oynarken başıma geldi benzer bir olay.Monitörün arkasından beyaz bir süliet yürüdü 5 saniye boyunca ileriye doğru sonra kayboldu(Laptop masanın üstünde,salonda koltuğumda otururken başıma geldi yani bildiğin salonda gezdi o şey)Sonra Din hocama sormuştum o da çok fazla yorulmuşsun benzer şey benim babama araba sürerken olmuştu saatler boyu araba sürdü sonra bana dönüp "yoldan dalmatyalı köpekler geçti gördün mü?" dedi.Yani velasıl kelam resim çantasını oynuyor gibi görmen yorgunluk olabilir.Ama nereden bilebilirsin belki hayaletlerdir.
Hocam iki seçenek var. İlki birisi telekinezi denemesi yapıyordu. Ya da IP vardı. Şaka bir yana insanın başına böyle şeyler geliyor hocam, hareket etti sanmış olabilirsiniz. Mesela ben, arada bir bakınca bir siyahlık geçiyor.