5 tane 4070 Ti mining için alınır mı?

Onun yerine 1000 TL'den PL104-100 kısaca GTX1080 mining sürümü alıp da kullanabilirsiniz iki tanesi hemen hemen 370 Ti ile aynı hashratei vermeli toplu alımda daha ucuza gelecektir büyük ihtimalle.

Hocam ufacık kar bırakıyor değmez ben aralıkta PC topladım 3070 Ryzen 7 5800x3Dli eskiden olsa ayda 1100 TL ekran kartı getirirdi sadece ama şimdi eski sistemim 1050 Ti'ın getirdiğinden fazla getirmiyor onun ayda kazandıracağı parayı bir işe girerek en fazla 1 haftada kazanırsınız o parayla yatırım yaparsınız daha mantıklı...

5 tane RTX 4070 alacak parası olan birisinin Technopat sosyalde olması şaşırtıcı.

Olurda başlarsan mining yapmaya BTC 60knın üstüne atana kadar satma hiçbir kazdığın coini ben şahsen smc price Action ile ilgileniyorum ama mining de kâr bıraktığı sürece güzel bir konsept en güzel yanı ise 7/24 sen uyurken bile çalışan bir iş yeri.

bulman çok zor ama bulursan piyasadaki çoğu karttan daha fazla gelir sağlayacak olan r9 295x2 öneririm. Çok enerji ihtiyacın olacak ama manyak güçlüdür.

Bulman çok zor ama bulursan piyasadaki çoğu karttan daha fazla gelir sağlayacak olan R9 295x2 öneririm. Çok enerji ihtiyacın olacak ama manyak güçlüdür.

Hocam ne kadar bilgilisiniz bilmiyorum ancak o kart bırak miningi doğru düzgün oyun bile oynatmaz.

O karttan çok daha güçlü RX 590 bile günde 5 send getiriyor. O kartla mining yapmak forumda açılan GTX 750 Ti ile mining yapılır mı sorusu ile aynı

Su anda kar bırakmıyor. Madencilik bitmis tir. Ille de ben mining yapacağım zarar ederim sorun degil diyor iseniz. RX580'ler le keyfinize bakin. TR de su anda kazan kısi sayısı 100'u geçmez. Hash degerleri yerlerde oldugu halde. Yapacaginiz is kulliyen zarar olacaktır. Siz bilirsiniz. Boga aslan beklemeyin simdi kazayim sonra is yapar diye de.

Birader sen miningi bırak da, ülkemizin değerli madenlerine kanalize ol; doğalgazı, petrolü, jelibonu. Girenlerle mutlu olamıyorsak çıkanlarla olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…