Sez22 Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #11 egemenow dedi: geçersiniz rahat. Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı
egemenow Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Eylül 2023 #12 Sez22 dedi: Hocalarla aram iyi ama 9 sınıfta çok nadir ders çalıştım mtaya sardım baya şimdi bıraktım ama Genişletmek için tıkla... Sınıfta kalmak için ayrı bir seviyede olmanız gerekiyor. Daha sınıfta kalan birini görmedim bizim okulda. Günde 1 saat çalışırsanız geçersiniz ve daha da kalmazsınız.
Sez22 dedi: Hocalarla aram iyi ama 9 sınıfta çok nadir ders çalıştım mtaya sardım baya şimdi bıraktım ama Genişletmek için tıkla... Sınıfta kalmak için ayrı bir seviyede olmanız gerekiyor. Daha sınıfta kalan birini görmedim bizim okulda. Günde 1 saat çalışırsanız geçersiniz ve daha da kalmazsınız.
serdar k. Megapat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 285 7 Eylül 2023 #13 egemenow dedi: Sınıfta kalmak için ayrı bir seviyede olmanız gerekiyor. Daha sınıfta kalan birini görmedim bizim okulda. Günde 1 saat çalışırsanız geçersiniz ve daha da kalmazsınız. Genişletmek için tıkla... Okuldan okula değişiyor. Ben lisede iken her sınıftan 3-4 serseriyi bırakırlardı. Ayrıyeten 9. sınıf hep zor olur. Alışma süreci ve baskı. Geri kalan yıllarda rahatlarsın.
egemenow dedi: Sınıfta kalmak için ayrı bir seviyede olmanız gerekiyor. Daha sınıfta kalan birini görmedim bizim okulda. Günde 1 saat çalışırsanız geçersiniz ve daha da kalmazsınız. Genişletmek için tıkla... Okuldan okula değişiyor. Ben lisede iken her sınıftan 3-4 serseriyi bırakırlardı. Ayrıyeten 9. sınıf hep zor olur. Alışma süreci ve baskı. Geri kalan yıllarda rahatlarsın.