Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #41 İlk katıldığım zamanlar ben de fazla fazla uyarı almıştım, şimdilerde saçma şeylerden uyarı alıyorum orası ayrı. 5 uyarı fazla değil, ama iyi de denemez tabii.
İlk katıldığım zamanlar ben de fazla fazla uyarı almıştım, şimdilerde saçma şeylerden uyarı alıyorum orası ayrı. 5 uyarı fazla değil, ama iyi de denemez tabii.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.578 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #42 feahleinda_ dedi: ~1 KD. Moderatörleri zamanında iyi uğraştırmışsınız Genişletmek için tıkla... Bu uyarıların arasında yöneticiye küfür edip 1 yıllık ban yeme cezası da var.
feahleinda_ dedi: ~1 KD. Moderatörleri zamanında iyi uğraştırmışsınız Genişletmek için tıkla... Bu uyarıların arasında yöneticiye küfür edip 1 yıllık ban yeme cezası da var.