fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 4 Eylül 2023 #11 Ranktan değil bilekten seçiyor Gaben reis.
Asral Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 457 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem | Asus Prime B550M-K | Ryzen 5 5600 | MSI Ventus 3060 12GB OC | XPG Spectrix D41 3600Mhz 18CL | Cruial P3 1TB SSD | ZALMAN N5 MF(SE) Ekipman | Lenovo G24-20 165HZ | Corsair HS80 | Darmoshark K8 | Logitech G Pro Wireless Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #12 YouTube'da falan video izliyorum onlar diyor evet rankınızı actgınızda ve primeniz varsa CS2 size de düşecek diyorlar.
YouTube'da falan video izliyorum onlar diyor evet rankınızı actgınızda ve primeniz varsa CS2 size de düşecek diyorlar.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #13 Asral dedi: YouTube'da falan video izliyorum onlar diyor evet rankınızı actıgınızda ve primeniz varsa CS2 size de düşecek diyorlar. Genişletmek için tıkla... Günlük CS2 erişimi verilecek diye bir şey yok. Güncellemeden güncellemeye verecekler muhtemelen, en mantıklı teori bu. Vermeyebilirler de 3. erişimi, ne söylesek kesin olmaz.
Asral dedi: YouTube'da falan video izliyorum onlar diyor evet rankınızı actıgınızda ve primeniz varsa CS2 size de düşecek diyorlar. Genişletmek için tıkla... Günlük CS2 erişimi verilecek diye bir şey yok. Güncellemeden güncellemeye verecekler muhtemelen, en mantıklı teori bu. Vermeyebilirler de 3. erişimi, ne söylesek kesin olmaz.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.334 Çözümler 2 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 5 Eylül 2023 #14 B Asral dedi: YouTube'da falan video izliyorum onlar diyor evet rankınızı actgınızda ve primeniz varsa CS2 size de düşecek diyorlar. Genişletmek için tıkla... Bana hala gelmedi hocam malesef. Mail gönderilmiş ama işe yarar birşey yazmamışlar.
B Asral dedi: YouTube'da falan video izliyorum onlar diyor evet rankınızı actgınızda ve primeniz varsa CS2 size de düşecek diyorlar. Genişletmek için tıkla... Bana hala gelmedi hocam malesef. Mail gönderilmiş ama işe yarar birşey yazmamışlar.