5 Yıldır çekilemeyen fiber kutusu için ne yapılabilir?

Umut Erden 34

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese. Bu konu hakkında 3-4 farklı konumum olduğunu hatırlıyorum. 2020 yaz aylarında mahalleye fiber dönüşüm planı geldi, 2-3 ay sonra tüm binalara kutular yerleştirildi ve aktif hâle getirildi. 1 Gbps interneti kullanan akrabalarım ve komşularım mevcut. Ben ne kadar başvuru yapsam da bir türlü sonuç alamadım. Türk Telekom'a başvuru yaptım fakat ses çıkmadı. Superonline'a da başvuru yaptım, hâlâ ses seda yok. Her konunun altına genellikle "BTK'ya bildir", "şuraya yaz", "CİMER'e yaz" gibi öneriler yazıldı, ben de hepsini yaptım ama topu birbirlerine attılar ve oradan da ses çıkmadı. Malum Konyalı şirketin 580 TL'lik 10 Mbps, 1000 ms internetine 2 yıldır maruz kalıyorum ve artık ne yapacağımı bilemedim. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tek tek yapmayın bildirileri. Sürekli talep açın bilet oluşturun vb.

Başvuruyu her yerden yapın. Linkedin üzerinden CEO'lara da yazabilirsiniz.

Demem o ki sürekli başvuru yapın sorular sorun eninde sonunda yapıyorlar işinizi.

Konyalı şirketi kullanıyorum ben şu an. Topu bir birlerine atıp duruyor TT ile konyalılar. Yok TT'ye başvurun yok ISP'nize ticket açtırın şu bu vallahi yeter LinkedIn'den yazdım ekip arkadaşlarımızı yönlendirdim aradılar altyapı yok halbuki var kutu koymuyorlar.

Hocam elinizden bir şey gelmez. Sürekli talep açacaksınız yani. Ekstra ayrı bir çözümü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…