Yusuf325 Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #1 Ben yaklaşık 5 yıldır termal macun hiç değişmedim, bir sıkıntı olur mu? Sıcaklıklarda bir sorun yok, sizce termal macun yeniliym mi?
Ben yaklaşık 5 yıldır termal macun hiç değişmedim, bir sıkıntı olur mu? Sıcaklıklarda bir sorun yok, sizce termal macun yeniliym mi?
J0k Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #2 Sağlıklı olması için değiş her yıl. Artı 0 Eksi
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.038 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #3 Sorun yoksa gerek yok. Güçlü buna bağlı ısınan bir sistemin yok herhalde yoksa beş yıl çok uzun. Artı 0 Eksi
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 21 Ağustos 2025 #4 Sıcaklıklarda negatif anlamda değişiklik yoksa macun görevini hala yerine getiriyor demektir. Değiştirmene gerek yok. Artı 0 Eksi
Sıcaklıklarda negatif anlamda değişiklik yoksa macun görevini hala yerine getiriyor demektir. Değiştirmene gerek yok.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.786 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #5 Yusuf325 dedi: Ben yaklaşık 5 yıldır termal macun hiç değişmedim, bir sıkıntı olur mu? Sıcaklıklarda bir sorun yok, sizce termal macun yeniliym mi? Genişletmek için tıkla... Yenileyip genel bir temizlik yapman iyi olur, 5 yıl uzun bir süre. Artı 0 Eksi
Yusuf325 dedi: Ben yaklaşık 5 yıldır termal macun hiç değişmedim, bir sıkıntı olur mu? Sıcaklıklarda bir sorun yok, sizce termal macun yeniliym mi? Genişletmek için tıkla... Yenileyip genel bir temizlik yapman iyi olur, 5 yıl uzun bir süre.
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 21 Ağustos 2025 #6 Yusuf325 dedi: Ben yaklaşık 5 yıldır termal macun hiç değişmedim, bir sıkıntı olur mu? Sıcaklıklarda bir sorun yok, sizce termal macun yeniliym mi? Genişletmek için tıkla... Her yılda bir değişmeli TF7 öneririm parçalar kadar bakımda önemli. Artı 0 Eksi
Yusuf325 dedi: Ben yaklaşık 5 yıldır termal macun hiç değişmedim, bir sıkıntı olur mu? Sıcaklıklarda bir sorun yok, sizce termal macun yeniliym mi? Genişletmek için tıkla... Her yılda bir değişmeli TF7 öneririm parçalar kadar bakımda önemli.
import antigravity Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.522 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #7 Sicaklikta sorun yoksa birak devam etsin, o kasa tozla pislikle filan butunlesmistir, orumcekler filan bir ortam yapmistir icinde, simdi temizlersin bir bakarsin acilmaz, aksam aksam keyfin kacar. Artı 0 Eksi
Sicaklikta sorun yoksa birak devam etsin, o kasa tozla pislikle filan butunlesmistir, orumcekler filan bir ortam yapmistir icinde, simdi temizlersin bir bakarsin acilmaz, aksam aksam keyfin kacar.
Cem Smoke Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz Adı DESKTOP-KRFK661 İşlemci AMD Athlon(tm) X4 845 Quad Core Processor 3.50 GHz Takılı RAM 12,0 GB (kullanılabilir: 3,94 GB) Depolama 447 GB SSD WD Green 2.5 480GB Grafik Kartı AMD Radeon HD 6800 Series (1016 MB) Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #8 import antigravity dedi: Sicaklikta sorun yoksa birak devam etsin, o kasa tozla pislikle filan butunlesmistir, orumcekler filan bir ortam yapmistir icinde, simdi temizlersin bir bakarsin acilmaz, aksam aksam keyfin kacar. Genişletmek için tıkla... %90 öyle oluyor zaten Artı 0 Eksi
import antigravity dedi: Sicaklikta sorun yoksa birak devam etsin, o kasa tozla pislikle filan butunlesmistir, orumcekler filan bir ortam yapmistir icinde, simdi temizlersin bir bakarsin acilmaz, aksam aksam keyfin kacar. Genişletmek için tıkla... %90 öyle oluyor zaten
KS KS Yusuf325 Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #9 import antigravity dedi: Sicaklikta sorun yoksa birak devam etsin, o kasa tozla pislikle filan butunlesmistir, orumcekler filan bir ortam yapmistir icinde, simdi temizlersin bir bakarsin acilmaz, aksam aksam keyfin kacar. Genişletmek için tıkla... temizliyorumda sadece psu kısmınında kafes var orayı tam temizleyemiyorum Artı 0 Eksi
import antigravity dedi: Sicaklikta sorun yoksa birak devam etsin, o kasa tozla pislikle filan butunlesmistir, orumcekler filan bir ortam yapmistir icinde, simdi temizlersin bir bakarsin acilmaz, aksam aksam keyfin kacar. Genişletmek için tıkla... temizliyorumda sadece psu kısmınında kafes var orayı tam temizleyemiyorum
HasipNecmiTahir Picopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eski Özel Harekatçı 21 Ağustos 2025 #10 Bu termal macun işini çok abartıyorsunuz. O kadar da önemli değil bence. Artı 0 Eksi