5 yıllık Discord hesabı sebepsiz devre dışı bırakıldı

Bence 10 gün bekleyin derim sonra DC adın, kimlik ile selfie çekip atın. Beklemezseniz 18 yaş altı yine açmazlar.
Öyle de yapabilirim hocam. 5 yıllık hesap içinde çok şey var normalde uğraşmam ama insanın anıları silinince aniden sinirleniyor.

Bence 10 gün bekleyin derim sonra DC adın, kimlik ile selfie çekip atın. Beklemezseniz 18 yaş altı yine açmazlar.
Alakası yok. Discord kurallarına göre 13 yaş altı kişi discord kullanamaz. 18 olmak zorunluluğu yok. NSFW kanalları ve sunucuları dahil değil tabii ki.

Alakası yok. Discord kurallarına göre 13 yaş altı kişi discord kullanamaz. 18 olmak zorunluluğu yok. NSFW kanalları ve sunucuları dahil değil tabii ki.
Hocam sıkıntım şu ben 5 yıldan beri kullanıyorum 11 yaşından beri bir problem olmadı 17 18 yaşına gelince problem oldu.

Hocam sıkıntım şu ben 5 yıldan beri kullanıyorum 11 yaşından beri bir problem olmadı 17 18 yaşına gelince problem oldu.
11 yaşından beri kullanıyor olabilirsiniz ancak discord sizin gerçek yaşınızı bilemez. Sorunun bunla alakası da yok zaten. Sorun discordun 13 yaş altı hesapları "beyan edilmesi halinde" banlaması. Dediğim gibi herhangi bir soruya 13 diye cevap verirseniz şakasına da olsa bu yaşla ilgili bir şey ise şikayet edilmesi halinde ban yiyorsunuz. Ya da dediğim gibi mesaj düzenleyerek yapılırsa.

Yaşımı ispat edersem bir daha yaş ihlali yer miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…