stagepartner.trendyol.com adresinden demo hesap oluşturup paneli, ürün eklemeyi ve diğer şeylere bakabilirsiniz. Yalnızca API geliştiricilerine açık olduğunu unuttum, benim hatam.
Aklınıza yatarsa da
partner.trendyol.com adresinden mağaza başvurusu gönderirsiniz. Mağaza açmak için en azından şahıs şirketi gerekiyor. Şahıs şirketiyle açtığınız mağazanın adını istediğiniz bir şey yapabilirsiniz. Satış kategorilerini başvururken belirtmeniz gerekiyor, ama alış faturası ve yetkiniz olduğu sürece her şeyi satabilirsiniz.
Eğitimleri bazen sistem size atıyor ve tamamladığınızda ödül kazanıyorsunuz.
Eki Görüntüle 1890060
Eğitimler size tanımlanmadan
akademi.trendyol.com adresinden merakınızı gidermek ve öğrenmek için eğitimlere bakabilirsiniz.
Satıcı puanı kazanarak satıcı seviyenizi yükseltebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1890062
Satıcı seviyesini yükselttikçe daha fazla ürün yükleyebilir ve farklı özelliklere erişim kazanarak mağaza bilinirliliğinizi arttırabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1890065
Eki Görüntüle 1890066
Eki Görüntüle 1890067
Eki Görüntüle 1890068
Ayrıca gereksiz miktarda fazla ürün yükleyerek marketi spamlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1890070
Onun işi çok daha farklı. Trendyol size mikro ihracat konusunda yardımcı oluyor. Bu şekilde ucundan giriş yaparak vergi muafiyetinden yararlanabilir, sistemi öğrenebilirsiniz. Shopify işleri falan zaten bir ayrı garip; reklam, tasarım ve zihin yönetimi falan benim kafamın pek bastığı şeyler değil maalesef.