50.000 adet javaws.exe görev yöneticisinde çalışma sorunu

NobleFakeNoTe

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Son zamanlarda bilgisayarımda anlayamadığım büyük donmalar kasmalar vardı. Görev yöneticisi bile açılmıyordu. Baidu diye bir program var bilgisayarımda ondan kaynaklanıyor olabilir dedim(bu programla pek iyi anlaşamıyoruz -.-). Program kapanmıyordu bile. Sonra internette onu nasıl kaldırabileceğime baktım. Şans eseri bir arkadaş bir blogda sormuş cevaplamışlar. Cevapta ilk işlem olarak CTRL+SHİFT+ESC yaptığımızda görev yöneticisinin açıldığını yazıyordu(öğrenmiş oldum ). Birde baktım ki 50 bin adet javaws.exe birini kapatıyorum bin tane açılıyor yardım ederseniz sevinirim. Bilgisayarı satmayı bile düşünmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminizi yükseltin ya da format atın.Sorununuz java ile bilgisayarınıza sızmış bir virüsten kaynaklanıyor ve Java'yı kullanarak bilgisayarınızı sömürüyor...

yorumlarınız için teşekkürler...Format atmama gerek kalmadı. Yaklaşık 45 dakika süren bir savaş sonucunda jawavs.exeyi silmeyi başardım. Ben bir işlem kapattığımda yaklaşık 20 tane kapanıyor 1 saniye sona 2 katı kadar açılıyordu ama savaşın galibi ben oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…