50.000₺ laptop önerisi

noshima

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

İç mimarlik, mobilya işlerinde edrawing, smartcutting2D, AutoCAD, adeko, Office programları kullanmak üzere maraton bir laptop önerisi bekliyorum. oyun oynanmıyor.
Servisi olmalı, laptop uzun süre hizmet vermeli
. Maraton üzerinde sorunsuz koşması gerekiyor. Laptop hiçbir zaman kapanmıyor. Soğutması kesinlikle iyi olmalı. Sadece uyku modunda kalıyor ömrünü %70 kablolu %30 olarak batarya kullanımı olarak gerçekleştirecek. 16-17.3-18 inç olmalı 13.3-14-15.6 laptop önermeyiniz.

Örnek olması açısından bundan önce ki kullanılan bilgisayar ASUS GL703G yani hep ASUS ROG serisi kullanıldı.

Şimdiden teşekkürler.

Servis önemliyse Acer ve Asus'u baştan eleyin derim. Servisi tamamen kullanıcı silkeleme odaklı ve rezalet bir servis.
HP'nin yerinde servisi olduğunu duydum, arkadaşın laptop arızalandığında yerinde servis hizmeti aldı.

Bende aynı sektördeyim. Monster ürünlerine bakabilirsiniz.

Bu ürünün sizi fazlasıyla memnun edeceğini düşünüyorum.
Fazlasıyla ısınan bir cihaz. Termal stabilite olarak kesinlikle iyi değil. Ayrıyeten o fiyata o donanım alınmaz, bütçeyi de hafiften aşıyor.

O bütçeyle o özellikleri bulamazsın. Biraz daha artır bütçeni.

Özellikte abartılacak bir şey yok dostum. 6 ay içerisinde sorun yaratmasın. Ya da parça konusunda sorun çıkarmasın. Acer Aspire 7'nin Flex kablosunu bulamıyoruz mesela. Sorun çıkarsa bile servisi hemen çözsün PC tekrardan hizmetine devam etsin. Sorun çıkarsa çözünebilirliği önemli. Ekte koyduğum bilgisayarlar hakkında yorumunuz nedir?

Özellikte abartılacak bir şey yok dostum. 6 ay içerisinde sorun yaratmasın. Ya da parça konusunda sorun çıkarmasın. Acer Aspire 7'nin Flex kablosunu bulamıyoruz mesela. Sorun çıkarsa bile servisi hemen çözsün PC tekrardan hizmetine devam etsin. Sorun çıkarsa çözünebilirliği önemli. Ekte koyduğum bilgisayarlar hakkında yorumunuz nedir?

Slayer cihaz güzel ama senin kullanımına göre çok ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Servis olarakta diğer markalara göre geride, Türkiye'de (İstanbul) tek bir tane servisleri var. ROG cihazın fiyatı ise fena değil, temiz ve kusuru yoksa alınabilir. Thinkpad ise ekran kartı olarak pekte iyi değil, yurtdışı bir cihaz için pahalı.

Slayer cihaz güzel ama senin kullanımına göre çok ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Servis olarak da diğer markalara göre geride, Türkiye'de (İstanbul) tek bir tane servisleri var. ROG cihazın fiyatı ise fena değil, temiz ve kusuru yoksa alınabilir. Thinkpad ise ekran kartı olarak pek de iyi değil, yurt dışı bir cihaz için pahalı.

Şu cihazda var ne dersiniz?
Genel olarak bilgisayarcılar Ryzen serisi işlemcileri öneriyorlar. Güncel Intel serileri gerçekten rezalet midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı