50.000 TL bütçe ile DDR5 sistem önerisi

En uygunu da buydu yanlışım yoksa. Dediğiniz gibi tek tek toplamak mantıklı olabilir ama anakart ve SSD olarak başka model tercih etse daha mantıklı.

Ben en düşük fiyatlarla toplamaya çalıştım bütçesine göre değiştirebilir tabii ki. SSD'yi.
Çok kişi beğenmiyor sebebi nedir bende cursial P3 kullanıyorum ve bir sıkıntısını görmedim.

Nitro modeli pahalıdır, onu bırakıp anakart, SSD, en önemlisi soğutucu takın, üfleyerek soğumuyor maalesef.

En ucuz modelle arasında 3K var. Soğutucuda ucuz bir kule tipi yeter ben 400 TL'ye almıstım soğutucumu ocak ayında ve sıkıntısız soğutuyor.

Ben en düşük fiyatlarla toplamaya çalıştım bütçesine göre değiştirebilir tabii ki. SSD'yi
Çok kişi beğenmiyor sebebi nedir bende cursial P3 kullanıyorum ve bir sıkıntısını görmedim.
DRAM yok o modelde, işletim sistemi kurulacaksa DRAM gerekli bir şey.

En ucuz modelle arasında 3K var. Soğutucuda ucuz bir kule tipi yeter ben 400 TL'ye almıstım soğutucumu ocak ayında ve sıkıntısız soğutuyor.

400 TL'lik soğutucu soğutmaz o işlemciyi, sırf daha üst model kart için daha kaliteli SSD ve anakarttan + soğutucudan vazgeçmek mantıksız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı