Uryu Ishida Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 3 7 Ağustos 2022 #21 Dükkanda telefon yerine havayı bile kolay kolay 50 k ya satabiliceğinizi sanmam.
umuts19 Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #22 Uryu Ishida dedi: Dükkanda telefon yerine havayı bile kolay kolay 50 k ya satabiliceğinizi sanmam. Genişletmek için tıkla... Herkes niye telefon satışına odaklandı direk ilk başta 7 8 telefon koymayı düşündük aksesuar vesaire o kadar tutmaz diye düşünüyorum zaten.
Uryu Ishida dedi: Dükkanda telefon yerine havayı bile kolay kolay 50 k ya satabiliceğinizi sanmam. Genişletmek için tıkla... Herkes niye telefon satışına odaklandı direk ilk başta 7 8 telefon koymayı düşündük aksesuar vesaire o kadar tutmaz diye düşünüyorum zaten.
Uryu Ishida Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 292 Çözümler 3 7 Ağustos 2022 #23 umuts19 dedi: Herkes niye telefon satışına odaklandı direk ilk başta 7 8 telefon koymayı düşündük aksesuar vesaire o kadar tutmaz diye düşünüyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Başlıktan dolayı olabilir insanın aklına direkt telefon geliyor.
umuts19 dedi: Herkes niye telefon satışına odaklandı direk ilk başta 7 8 telefon koymayı düşündük aksesuar vesaire o kadar tutmaz diye düşünüyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Başlıktan dolayı olabilir insanın aklına direkt telefon geliyor.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 7 Ağustos 2022 #24 umuts19 dedi: Merhaba, arkadaşımla caddemizde bir yer gözümüze kestirdik 50 bin sermayemiz var. Masrafların hepsi içinde açabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... İlerde bende telefon dükkanı açmayı planlıyorum, teknik servis işlerinden anlamıyorsanız ve yoğunluk azsa telefon al sat yaparak para kazanmanız zordur. Bir de 50 bin TL sermaye ile aksesuar doldurursunuz.
umuts19 dedi: Merhaba, arkadaşımla caddemizde bir yer gözümüze kestirdik 50 bin sermayemiz var. Masrafların hepsi içinde açabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... İlerde bende telefon dükkanı açmayı planlıyorum, teknik servis işlerinden anlamıyorsanız ve yoğunluk azsa telefon al sat yaparak para kazanmanız zordur. Bir de 50 bin TL sermaye ile aksesuar doldurursunuz.