50.000 TL civarı laptop önerisi

Bütçe
50.000
Bu sorun Victus 16 s1xxxnt veya gelecekteki serilerde olabilir mi?
Açıkçası net olarak bir bilgi sahibi değilim. Mesela Omen WF0xxxnt kasalarda bu durum varken WF1xxxnt kasalarda böyle bir problem bulunmuyor. Bir benzeri Victus 16'lar için de geçerli olabilir. Yine de bugüne kadar çıkmaması bundan sonra da çıkmayacağı anlamını taşımaz.

Sorun Victus 16 r0xxxnt veya r1xxxnt modellerinde var mı?
Henüz bu cihazlarda bu sorunu yaşayan kimse bulunmuyor.
Victuslardada hepsinde bulunmuyor.

Evet doğrudur ben sadece bu sorunu çok duyduğum için tercih etmedim ve senin de dediğin gibi omen 16 wf serisi de nispeten sıkıntılıydı ama bu sorunu 17 serisinde çözdüklerini duymuştum. Önceki modellerin çoğu kronik sorunlu olarak belirtiliyor ama şans meselesi tabii, 2 gün sonra bende de aynı sorun çıkabilir

Acer nitro 16yla alakalı şöyle bir şeye rastladım yani kafamda soru işareti var tabi başka fikirler de çıkıcaktır onlara da bakmanız güzel olur.

Ama sizin model ile alakalı bir sorun görmedim. Yani acer nitro 16 nın attığınız mpdeli daha ağır bastı.özelliklerine bakılırsa.

Soğuk metali düzgün gelirse gayet iyi bilgisiyar.

Son düzenleme:

Teşekkürler hocam bu konularda fikir sahibi değilim ve araştırdıkça çoğu modelin kronik sorunları olduğunu gördüm. Dediğiniz gibi başka forumda Nitro 16 önerildi özellikleri de hoşuma gitti ve kronik soruna rastlamadım.

Yine de farklı fikirlere görüşlere açığım. Verdiğiniz bilgiler için tekrardan teşekkür ediyorum.

@kyuto ben de hp omen 17 ryzen 9lu ve rtx4060 olan modelini satın aldım. 1-2 güne elimde olacak. sıcaklık değerleri umarım dediğiniz gibidir ve memnun kalırım.
siz memnun musunuz oyun performansından, günlük kullamından ve sıcaklıktan ?

biraz geç oldu ama evet ben baya bi memnunum uzun süredir bi sorun çıkmadı, sende durumlar nasıl bir problem var mı memnun musun?

biraz geç oldu ama evet ben baya bi memnunum uzun süredir bi sorun çıkmadı, sende durumlar nasıl bir problem var mı memnun musun?
şu ana kadar cyberpunk, rdr2, god of war, bf1 falan oynadım bunlarda gayet memnunum. cpu derecesi 80i geçmedi uzun süreler oynamama rağmen. ancak cs2 performansını beğenmedim ya. ölüm maçında fps 110 150 arası değişiyor ve oyun tam istediğim akıcılıkta değil sanki. bunun çözümü var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…