50.000 TL civarı otomatik vites araba önerisi

TheDobrevic

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD R5-5600
GPU: SAPPHIRE RX7900 GRE NITRO+ 16GB
Anakart: MSI B550M Pro-Vdh Wifi
RAM: 2x8 DDR4 T-Force 3200mhz
HDD: SEAGATE 1TB 7200RPM
SSD: Hyperx Fury 480GB & KIOXIA EXCERIA PRO 1TB
Monitör: MSI G27C4 & MSI G241
Kasa: Cooler Master MB511
PSU: FSP HYPER 80+ 700W
Meslek
Kalıp Tasarım Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi
50.000 TL civarı bir araba arıyorum, otomatik vites, temiz, ağır hasar kaydı olmayan bu civarlarda hangi model arabalar önerirsiniz?

Japon az yakan ve pek problem çıkarmayan araç istiyorsanız Mitsubishi Lancer bakabilirsiniz, konfor ve birazda güç istiyorsanız Volvo S60 bakabilirsiniz.

Japon az yakan ve pek problem çıkarmayan araç istiyorsanız Mitsubishi Lancer bakabilirsiniz, konfor ve birazda güç istiyorsanız Volvo S60 bakabilirsiniz.
Sağlamlık, konfor, performans olarak Lancer’ler güzel fakat kaza durumunda, orjinal parça fiyatları aşırı pahalı oluyor. Pek tavsiye etmem. 2013 model otomatik bir Accent Blue düşünülebilir.

Sağlamlık, konfor, performans olarak Lancer’ler güzel fakat kaza durumunda, orjinal parça fiyatları aşırı pahalı oluyor. Pek tavsiye etmem. 2013 model otomatik bir Accent Blue düşünülebilir.

Mitsubsih kullandınız mı bilmiyorum ama ben 8 yılda 2 farklı Mitsubishi araç kullanıyorum ve çevremde de oldukça fazla arkadaşım var kullanan emin olun bir çok parça diğer araçlardan daha ucuz, bu konuyu daha önce burada başka bir arkadaşla da tartıştık ve ben internetten bir çok parçayı bulup buraya yükledim, karşılaştırdığım araç Focus'du aynı parçaları buraya tekrar yazıyorum.

Lancer 2012 model Devirdaim pompası italyan Graf marka 156 lira
Focus 2012 model Devirdaim pompası italyan Graf marka 245 lira

Lancer 2012 model aks orjinali 4468 lira
Focus 2012 model aks orjinali 5531lira

Lancer 2012 model kaput Cey marka 704 lira
Focus 2012 model kaput Cey marka 814 lira

Lancer 2012 model çamurluk sağ Cey marka 194 lira
Focus 2012 model çamurluk sağ Cey marka 288 lira

Bu Mitsubishi parçası pahalıdır mevzusu yıllar önce dillere dolanan bir olay, evet belki 15 sene önce pahalıydı çünkü yan sanayi yoktu, yurt dışından bireysel yada yetkili servis haricinde parça getirmek çok zordu vs. şuan durum öyle değil.

Ben zaten eskiden bahsediyorum, 2004 model Lancer'imiz vardı. Babam hep parça pahalılığından yakınırdı. Orjinal taktırdığı için galiba Japonya'dan ithal ediliyordu ve pahalı oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…