uçmayanaraba Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Herkese iyi Sosyaller, yakın zamanda uzun vadede beni memnun edecek bir PC toplamayı düşünüyorum. 2K oyunculuk için hangi bileşenler alınmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
Herkese iyi Sosyaller, yakın zamanda uzun vadede beni memnun edecek bir PC toplamayı düşünüyorum. 2K oyunculuk için hangi bileşenler alınmalı?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 25 Ocak 2025 #2 5000 serisi çıktıktan sonra fiyatların düşeceğini söylüyorlar, bekleme gibi bi niyetiniz var mı?
uçmayanaraba Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 mefosane dedi: 5000 serisi çıktıktan sonra fiyatların düşeceğini söylüyorlar, bekleme gibi bi niyetiniz var mı? Genişletmek için tıkla... On beş tatilde sistemi toplamayı düşünüyorum, firmalar da zaten stok bitiriyorlar. Hazır tatildeyken pc toplamak benim için daha uygun olur. uçmayanaraba dedi: Herkese iyi Sosyaller, yakın zamanda uzun vadede beni memnun edecek bir PC toplamayı düşünüyorum. 2K oyunculuk için hangi bileşenler alınmalı? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 25 Ocak 2025
mefosane dedi: 5000 serisi çıktıktan sonra fiyatların düşeceğini söylüyorlar, bekleme gibi bi niyetiniz var mı? Genişletmek için tıkla... On beş tatilde sistemi toplamayı düşünüyorum, firmalar da zaten stok bitiriyorlar. Hazır tatildeyken pc toplamak benim için daha uygun olur. uçmayanaraba dedi: Herkese iyi Sosyaller, yakın zamanda uzun vadede beni memnun edecek bir PC toplamayı düşünüyorum. 2K oyunculuk için hangi bileşenler alınmalı? Genişletmek için tıkla...