50.000 TL hazır sistem önerisi

Bütçe
50000

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
2k monitörde RDR2-COD-CS-TOTAL WAR tarzı oyunları en yüksek kalitede oynayabileceğim sistem nedir ? Laptop almayı düşünüyordum ancak güzel bi sistem toplanabilirse tekrar masaüstü alabilirim. Yalnızca kasa için bütçem budur.

Kaliteli bir 4070Super'li sistem toplayabiliriz, monitör için bütçeniz ne kadar olacak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir sistem kurmak istiyorum. R5 7500F - 4070 bir sistem 50 bin tl gibi bir bütçeyle olur mu ? Uyumlu olması açısından hangi anakart, ram ve psu almam gerekir ?

4070 pek hakkını veren bir kart değil bence. İmkan varsa 4070 Super tercih edilebilir. Veya NVIDIA şart değilse 7800XT tercih edilebilir. Hatta yukarıda 7900GRE sistem bile var.

RAM'lerde EXPO profile dikkat et. PSU'ın sertifikalı olup olmdığında özellikle güvenlik sertifikalarına dikkat edin. Adı bilinen bir markada sıkıntı olmayacaktır. Anakart noktası ihtiyaca bağlı. Overclock düşünürseniz B650 serisi alın. Düşünmüyorsanız A620 de yeterli olur pek farkları yok. RAM slotu 4 ve SSD slotu 2 adet olan MSI Pro B650M-P modelini beğeniyorum ben. Ama bütçe el vermezse B650M-B veya A620 serisi de olabilir dediğim gibi.

Veya bu, 7900XT 4070 Ti Super'in çok ufak önünde. Birkaç oyunda 4070 Ti Super öne geçebiliyor. Ama fazladan 4 GB bellek geleceğe yatırım açısından daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bu sistemi düşünürseniz işlemciyi 7500F seçebilirsiniz.

İlk seçenek fiyat performans açısından pek iyi değil bence.

Ben güzel bir soğutucuyla beraber 7900GRE’ li sistemi alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…