50.000 TL hazır sistem önerisi

Bütçe
50000
Yeter hocam üstüne 400 lira eklerim derseniz peerless assassin bile alabilirsiniz sıvı soğutmalara taş çıkartacak cinsten bir kule soğutma.
Ramlerine ne diyosunuz hocam değiştirmek gerekir mi ?

Baya araştırdım bu sisteme Asus 240mm sıvı soğutma ekleyerek 48600 e geliyor. Genel olarak diğer hazır sistemlere göre daha mantıklı geldi. Alınır mı ? Ayrıca 2 fanlı 4070 superin 3 fanlıya göre eksisi olur mu ?

Biraz daha iyi alternatifler olabilir ancak belli ki ekosistem yapmak istiyorsunuz hocam alınabilir o zaman güle güle kullanın.

Olmaz hocam 4070S çok ısınan bir çip değil soğutma konusunda sıkıntı çekmezsiniz.

Sizin bu iyidir dediğiniz 4070S li hazır sistem var mı ? Bi yandan bekleyeyim diyorum 5 serisini ama tarih ve fiyat çok belirsiz.

Sizin bu iyidir dediğiniz 4070S li hazır sistem var mı ? Bi yandan bekleyeyim diyorum 5 serisini ama tarih ve fiyat çok belirsiz.

Bu sistem ASUS B650M-K, XPG Lancer Blade 32 GB 6000mhz CL48, KC3000, K Mesh 750W Gold, Peerless Assassin 120 SE ile toplam 46.800 liraya geliyor bütçeyi aşabilirim derseniz Palit 4070 Ti Super Gamerock Omniblack yaparakta alabilirsiniz bütçe aralığında en mantıklı harcamalardan birisi böyle bir sistem olur ancak ekosistem istiyorsanız yine paylaştığınız sistemi alabilirsiniz.

5000 serisini beklemenizi önermem hocam çünkü ilk 5090 çıkar ara serilere kadar da çok beklersiniz.

4080 laptop düşüncem de var hocam biraz bekleyeyim diyorum, ilk attığınız 4070ti hazır sistem de mantıklı 4-5 bin bütçe artırarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…