M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #31 Hocam bi sorum daha olacak da bana toshiba daikinden daha kaliteli geliyor ikisinin de kalitesi aynı mıdır?
Hocam bi sorum daha olacak da bana toshiba daikinden daha kaliteli geliyor ikisinin de kalitesi aynı mıdır?
kayzz Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #32 mezzi dedi: Hocam bir sorum daha olacak da bana Toshiba daikinden daha kaliteli geliyor ikisinin de kalitesi aynı mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi de Benin için zirvedir, zirveyi. Paylaşıyorlar gözümde ama Toshiba birazcik daha pahalı diye biliyorum yanılmıyorsam en ucuz 18.BTU 64K.
mezzi dedi: Hocam bir sorum daha olacak da bana Toshiba daikinden daha kaliteli geliyor ikisinin de kalitesi aynı mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam ikisi de Benin için zirvedir, zirveyi. Paylaşıyorlar gözümde ama Toshiba birazcik daha pahalı diye biliyorum yanılmıyorsam en ucuz 18.BTU 64K.
M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #33 kayzz dedi: Hocam ikisi de Benin için zirvedir, zirveyi. Paylaşıyorlar gözümde ama Toshiba birazcik daha pahalı diye biliyorum yanılmıyorsam en ucuz 18.BTU 64K. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün yazdıklarınız için çok teşekkürler bir sorum olacak klima işi mi yapıyorsunuz?
kayzz dedi: Hocam ikisi de Benin için zirvedir, zirveyi. Paylaşıyorlar gözümde ama Toshiba birazcik daha pahalı diye biliyorum yanılmıyorsam en ucuz 18.BTU 64K. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün yazdıklarınız için çok teşekkürler bir sorum olacak klima işi mi yapıyorsunuz?
kayzz Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #34 mezzi dedi: Hocam bütün yazdıklarınız için çok teşekkürler bir sorum olacak klima işi mi yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Adana.
mezzi dedi: Hocam bütün yazdıklarınız için çok teşekkürler bir sorum olacak klima işi mi yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Adana.
M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #35 kayzz dedi: Evet hocam Adana. Genişletmek için tıkla... Ilgilendiginiz için teşekkür ederim hocam.
kayzz Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #36 mezzi dedi: Ilgilendiginiz için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim hocam iyi sosyaller.
mezzi dedi: Ilgilendiginiz için teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim hocam iyi sosyaller.
M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #37 kayzz dedi: Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim hocam iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın bir şey daha sormak istiyorum samsung wind free premium 18000 btu klima nasıldır sizce? Daikinden daha iyi midir?
kayzz dedi: Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim hocam iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın bir şey daha sormak istiyorum samsung wind free premium 18000 btu klima nasıldır sizce? Daikinden daha iyi midir?
8 807529 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 23 Temmuz 2024 #38 Hocam daikinden iyi bir klima bulamazsınız. Ya aynı kalitededir ya kötüdür.
kayzz Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #39 mezzi dedi: Hocam kusura bakmayın bir şey daha sormak istiyorum Samsung wind Free premium 18000 BTU klima nasıldır sizce? Daikinden daha iyi midir? Genişletmek için tıkla... Daha iyi denmez ama alınabilir tabii ki hocam iyidir hoştur. Sizi bu sıcak havalardqn kurtarır
mezzi dedi: Hocam kusura bakmayın bir şey daha sormak istiyorum Samsung wind Free premium 18000 BTU klima nasıldır sizce? Daikinden daha iyi midir? Genişletmek için tıkla... Daha iyi denmez ama alınabilir tabii ki hocam iyidir hoştur. Sizi bu sıcak havalardqn kurtarır
M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #40 Teşekkürler hocam sanırım konuyu soru olarak açmadığım için çözüldü olarak isaretleyemiyorum sizi