50.000 TL klima önerisi

Hocam bi sorum daha olacak da bana toshiba daikinden daha kaliteli geliyor ikisinin de kalitesi aynı mıdır?

Hocam bir sorum daha olacak da bana Toshiba daikinden daha kaliteli geliyor ikisinin de kalitesi aynı mıdır?

Hocam ikisi de Benin için zirvedir, zirveyi.
Paylaşıyorlar gözümde ama Toshiba birazcik daha pahalı diye biliyorum yanılmıyorsam en ucuz 18.BTU 64K.

Hocam ikisi de Benin için zirvedir, zirveyi.
Paylaşıyorlar gözümde ama Toshiba birazcik daha pahalı diye biliyorum yanılmıyorsam en ucuz 18.BTU 64K.
Hocam bütün yazdıklarınız için çok teşekkürler bir sorum olacak klima işi mi yapıyorsunuz?

Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim hocam iyi sosyaller.
Hocam kusura bakmayın bir şey daha sormak istiyorum samsung wind free premium 18000 btu klima nasıldır sizce? Daikinden daha iyi midir?

Hocam daikinden iyi bir klima bulamazsınız. Ya aynı kalitededir ya kötüdür.

Hocam kusura bakmayın bir şey daha sormak istiyorum Samsung wind Free premium 18000 BTU klima nasıldır sizce? Daikinden daha iyi midir?

Daha iyi denmez ama alınabilir tabii ki hocam iyidir hoştur.

Sizi bu sıcak havalardqn kurtarır

Teşekkürler hocam sanırım konuyu soru olarak açmadığım için çözüldü olarak isaretleyemiyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…