50.000 TL mining için ekran kartı önerisi

Enver_PasHa

Kilopat
Daha fazla  
Kart limitinin de yükseltilmesiyle artık kesin olarak mining için kart bakıyorum. Bütçe 50-55k. Bu bütçede alınabilecek en iyi kartlar nelerdir? Bir de benim için düşük bütçeli kartlardan 4-5 tane almak yerine yüksek performanslı kartlardan 1-2 tane almak daha iyi olacaktır ama eğer rig kurmak daha karlı ise o tarz kartlardan da önerebilirsiniz.
Eğer az miktarda kart alacak olursam şu an kullandığım PC üzerine kurulum yapmayı planlıyorum.

Sistem:
  • GTX 1660
  • R5 3500X
  • 8x2 16 GB 3200MHz RAM.
  • ASUS B450M Dragon

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biraz araştırdım RX5700'den 10 tane alıp kurabilirsin ortalama fiyatı 5000 civarı fakat şu an ekran kartları çok bulunmadığından 10.000'e satılan yerler var 5 tane alıp da başlayabilirsin.

Böyle sitelerden görüş alman güzel fakat yüz yüze bu işten iyi anlayan kişiler ile detaylıca konuşursan senin daha yararına olur acele etme.

Biraz araştırdım RX5700'den 10 tane alıp kurabilirsin ortalama fiyatı 5000 civarı fakat şu an ekran kartları çok bulunmadığından 10.000'e satılan yerler var 5 tane alıp da başlayabilirsin.
Sallamayalım 3080 ya da 3080 Ti alın 2 tane yurtdışı takıntınız varsa 3080 daha mantıklı. İki tane riser ve iyi bir güç kaynağı alıp mininge başlayabilirsiniz sisteminiz üzerinden.

Nerede 5K hocam? Söyleyin biz de alalım.

Sallamayalım 3080 ya da 3080 Ti alın 2 tane yurt dışı takıntınız varsa 3080 daha mantıklı. İki tane riser ve iyi bir gğç kaynağı alıp mininge başlayabilirsiniz sisteminiz üzerinden.

Türkiye'den LHR'li 3080 almak mantıklı mı 2 adet. Sanırım LHR'li olanlar Max 70 mh veriyormuş doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…