50.000 TL mining için ekran kartı önerisi

2 tane RAM almana gerek yok. Ekran kartını ne kadar ucuza bulabilirsen onu direk al. Burada önemli olan ekran kartını bulabilmekte. Ekran kartları 8 GB ve üstü olduğu sürece sıkıntı olma. ETH için söz ediyorum. Bu işe girerken amorti süreni hesaplayıp girebilirsin. Güncel kazançlara whattomine.com adresinden ulaşabilirsin.

Başka forumdan satış linki atmak yasak mı bilmiyorum ama şu anda Amazon Japonya üzerinden alınmış kutusu açılmamış TUF 3080 LHR 20999 TL. Başka bir ilanda ise yine Amazon Japonya'dan alınmış kutusu açılmamış ROG White Edition LHR 3080 21000 TL'den şatışta. Tek sıkıntısı Amazon Japonya'da 1 aydan sonra garanti olmuyor. Geri kalan 8000 TL ile de sizde bulunana 1660'ı 4800 TL civarından satıp bir tane de RTX 3060 Ti LHR ekleyebilirsiniz. 3060 Ti'ı 11000 TL'den sayarsak 1800 TL paranız kalıyor. Riser'ların tanesini 75 TL'den sayarsak 2 tane riser alarak şu anda kullandığınız anakarta takabilirsiniz. 1650 TL'nün üstüne biraz ekleyerek güzel bir güç kaynağı alabilirsiniz. Şimdilik altta paylaştığım gibi 3d yazıcıdan basılmış ekran kartı tutacağı ile idare edip, 1 hafta sonra kazandığınız parayla sistemi demir bir rige geçirebilirsiniz.

Kazancı hesaplamak isterseniz soğutması iyi olan LHR RTX 3080'ler ortalama 73mh 220w, LHR 3060 Ti ise 42mh 95w ile kazım yapıyor. Güncel kur ile elektriği çıkarınca günlük 12,6 dolar kazanırsınız.

Son düzenleme:
Nerede 5K hocam? Söyleyin biz de alalım.

Yazının tamamını okumadın galiba 🙉

Sallamayalım 😆 3080 ya da 3080 Ti alın 2 tane yurt dışı takıntınız varsa 3080 daha mantıklı. İki tane riser ve iyi bir güç kaynağı alıp mininge başlayabilirsiniz sisteminiz üzerinden.

Aynen, 2 tane 3080 alsın doların 11 olduğu zamanda ekran kartı arızalandığında ne yapacak? 2 tane yüksek seviye alacağına daha fazla normal ekran kartı daha mantıklı. İşin hiç arkasını önünü göremiyorsınuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazının tamamını okumadın galiba 🙉

Aynen, 2 tane 3080 alsın doların 11 olduğu zamanda ekran kartı arızalandığında ne yapacak? 2 tane yüksek seviye alacağına daha fazla normal ekran kartı daha mantıklı. İşin hiç arkasını önünü göremiyorsınuz

Vay be üstadım... Epey bilge bir adammışsınız. Ben 5K ya RX5700 bulamadım siz link atar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı