50.000 TL MTB önerisi

ZEDE

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bisiklet kullanmıyorum. Şimdi tekrar başlamak istiyorum ama piyasadaki modeller hakkında pek bilgim yok. Dağ bisikleti almayı düşünüyorum ama hangi markalar ya da modeller iyidir, hangilerinden uzak durmalıyım pek bilmiyorum. Bu konuda tecrübelerinize göre bana bisiklet önerisinde bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Boy: 1.98
Kilo: 98
İç bacak uzunluğu: 93
Kadro: XL-XXL

Son düzenleme:
Bu bisiklet karbon kadrolu ve donanım olarak da çok iyi 21 kadro olanı alabilirsin.

Son düzenleme:
Burada buldum hocam.

Bence bu kadar para ödüyorsan kadrosu karbon olmalı.

Merhabalar hocam, sürüş tarzınızı bilmiyorum ancak 50.000TL civarı bütçede mosso vb. markaları tercih etmek çok uygun değil. Race 700 açıları vs. çok güzel bir bisiklet ancak dünden bugüne 10.000TL zam aldı. Expl540’da gene güzel ancak frenleri çok iyi değil, 10’lu vites her yolda yeterli hissettirmeyebilir. Trek’in komponentleri diğerlerine göre zayıf. Dechatlon çalışanları %30 indirimli ürün alabiliyor öyle bir tanıdığınız varsa race 700 en mantıklı seçenek olabilir.

Manitou maşa, 67,5 headtube açısı vs. bence sert kullanımda da memnun edebilcek güzel bir bisiklet.

Mosso'nun nesi var ki attığım bisiklet o paraya bence en iyi tercih.

Attığınız Carraro’da güzel duruyor, kadro kalitesi hakkında pek detay yok gibi. Kadrosu da yeterli ise o fiyata güzel bir seçenek olabilir

Mosso'nun nesi var ki attığım bisiklet o paraya bence en iyi tercih.
O bütçede ne idüğü belirsiz maşalı bi bisiklet almak bence mantıklı değil

Hocam, yanıtlarınız için teşekkür ederim. Ancak şimdi dönebildim, kusura bakmayın.
Hocam, bu bisiklet sanırım en büyük olarak L kadro üretilmiş. Daha önce L kadro bir MTB deneyimleme fırsatım olmuştu, ancak bu kadro bana küçük geliyor ve sürüş sırasında rahatsızlık veriyor. Ama yol yarış bisikleti kullanımım bunun tam tersiydi. Her bir kadro farkı farklı bir sürüş deneyimi sunuyordu. Çok atik olmam gereken durumlarda S kadro kullanıyor, bazı durumlarda ise XL kadroya geçiyordum. Bu durum ne yazık ki MTB’de mümkün olmuyor, o yüzden XL kadro almak zorundayım.
Sürüş deneyimimde artık yolu düşünmek zorunda kalmadan, gerektiğinde sert manevralar yapabileceğim, biraz da hızlanabileceğim bir tarz arıyorum. Kısacası freeride kafasındayım. Küçük yaşlarda bir spor kulübünde antrenman yapıp yarışlara katılıyordum, bu yüzden artık düz yolda dümdüz bisiklet sürmek beni heyecanlandırmıyor.

Maalesef Decathlon'da tanıdığım yok. Bu seçenekler arasında düşünmeden 'bunu al' diyorsanız, bütçemi ayarlayıp bu gece siparişi oluşturabilirim.

L Konusunda yanılmışım kusura bakmayın

Son düzenleme:
Hocam kadro sana uyumlu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…