50.000 TL ofis bilgisayarı önerisi

Bütçe
50000

DenizBektas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum ve birkaç kriterim var. Bilgisayarı genel olarak sanallaştırma, yazılım geliştirme ve günlük işler için kullanacağım. Oyun oynamıyorum, bu yüzden ekran kartına ihtiyacım yok. Taşınabilirlik ve uzun şarj ömrü benim için önemli. Ayrıca, en az 32 GB RAM, 1 TB SSD ve 20.000+ PassMark puanı olan bir bilgisayar arıyorum.

Bu kriterlere uygun, fiyat-performans açısından ideal ve taşınabilirliği yüksek bir model önerisi olan var mı?

Teşekkürler!

Cok begendigim bir urun bu. Ekstra olarak sunu da eklemek isterim. https://www.akakce.com/laptop-noteb...-16gb-512gb-15-6inc-w11-fiyati,874750000.html

16 günümüzde sıradan bilgisayar kullanıcılarının kullanması gereken RAM miktarı. Sanallaştırma açıp 4-5 VM ile çalışıldığı zaman 32 kaçınılmaz oluyor. Yoksa huawei benim de hoşuma giden bir üretici. Matebook 14s vardı eskiden 32 gb ramli kaldırmışlar sanırım. X proya da gidip 90K vermek saçmalık.

Snapdragon işlemci biraz macera aramak olur. ARM üzerinde sanallaştırma düzgün çalışır mı, windows uygulama desteği ne boyutta olur vs.

Pil omrunu cok beğeniyorum Snapdragon işlemcilerin. Microsoft ARM tarafina baya destek cikiyor uygulama desteği de cok iyi durumda. Tabii ki x86 kadar degil henuz ama ozellikle kullandiginiz uygulamalara bakip calisiyor mu ya da nasil calisiyor diye ogrenip karar verebilirsiniz. Malzeme kalitesi ve guzel ekrani bana cazip geldi pil omrune ekstra olarak.

Sizin icin en iyisi 16/8GB DDR5 RAM iceren ve yukseltilebilen bir laptop almaniz bence. Direkt 32 ile gelenler hos degil bu fiyatta. Yukseltmek de uygun zaten aldiktan sonra.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…