Osmanlıfedaisi72 Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Ne önerirsiniz? Daha çok Battle Royale oynuyorum görüntü kalitesine(aşırı değil) önem veriyorum ancak kasma sorunları da yaşamak istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
Ne önerirsiniz? Daha çok Battle Royale oynuyorum görüntü kalitesine(aşırı değil) önem veriyorum ancak kasma sorunları da yaşamak istemiyorum.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 15 Kasım 2024 #2 Osmanlıfedaisi72 dedi: Ne önerirsiniz? Daha çok Battle Royale oynuyorum görüntü kalitesine(aşırı değil) önem veriyorum ancak kasma sorunları da yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... https://www.itopya.com/cakal-dragon...s-2x-oc-12gb-32gb-ddr5-1t_h27382#kategori_164 Hocam özelleştirme kısmından istediklerinizi değiştirebilirsiniz.
Osmanlıfedaisi72 dedi: Ne önerirsiniz? Daha çok Battle Royale oynuyorum görüntü kalitesine(aşırı değil) önem veriyorum ancak kasma sorunları da yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... https://www.itopya.com/cakal-dragon...s-2x-oc-12gb-32gb-ddr5-1t_h27382#kategori_164 Hocam özelleştirme kısmından istediklerinizi değiştirebilirsiniz.
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 Osmanlıfedaisi72 dedi: Ne önerirsiniz? Daha çok Battle Royale oynuyorum görüntü kalitesine(aşırı değil) önem veriyorum ancak kasma sorunları da yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Görseldeki gibi özelleştirip alabilirsiniz. Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da! www.gamegaraj.com
Osmanlıfedaisi72 dedi: Ne önerirsiniz? Daha çok Battle Royale oynuyorum görüntü kalitesine(aşırı değil) önem veriyorum ancak kasma sorunları da yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Görseldeki gibi özelleştirip alabilirsiniz. Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da! www.gamegaraj.com