Bütçe
50.000

luudipieones

Centipat
Katılım
2 Eylül 2023
Mesajlar
222
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese selam dostlar. Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. Bütçem 50k ekran kartı RTX 3090 olacak şekilde diğer parçaları uyarlayıp sistem önerisinde bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum iyi günler efenim.
 







52.651TL.
 

Hocam RAM'i düşürüp CPU ve SSD'yi yükseltme şansınız var mı ve bütçeyi çok daha az arttırıp monitör dahil etmeniz çok güzel olabilir.
 
Hocam RAM'i düşürüp CPU ve SSD'yi yükseltme şansınız var mı ve bütçeyi çok daha az arttırıp monitör dahil etmeniz çok güzel olabilir.



Kasa ve ram'den kısarak 7600X alınır en fazla hocam.








Ben 3090 inatçısı değilim dersen de böyle sistem toplanabilir.

50400TL
 

Hocam sağ olun gece gece aklımı çeldiniz 7800XT'yi görünce bir cazip geldi aslında ama işlemciyi o kadar yükseltip de aynı fiyata pek AMD almak istemem açıkçası. Çünkü kasiyerim ve sistem toplamak için ekstradan çalışmaktan başka bir şey değil bence benim için. O yüzden R5 7600 ve 7800XTLI bir sistem toplayıp bütçeyi düşürsem mi diye düşünmeye başladım işi erken bırakıp kendime zaman ayırabilirim hem sizce mantıklı olur mu?
 
Hocam ilerde değiştirirsiniz. 5000 serisi 2 seneyi bulmadan çıkmış olacaklar muhtemelen. Gider 2 sene sonra en kötü 5070 veya 5080 alır takarsınız.
 
Hocam ileride değiştirirsiniz. 5000 serisi 2 seneyi bulmadan çıkmış olacaklar muhtemelen. Gider 2 sene sonra en kötü 5070 veya 5080 alır takarsınız.

Hocam her şey için teşekkür ederim size ama her şeyden önce bir soru daha sormak istiyorum. Kusura bakmayın çok bilgim yok ve ilk pcim o yüzden gereksiz olsun istemiyorum. Sorum şu acaba 7800XT de Ray Tracing özelliği ne kadar iyi çalışır çünkü oyunu şu anlık sadece keyif amaçlı oynamayı düşünüyorum ve Ray Tracing özelliğini çok merak ediyorum.
 

3090 şu anda 4070 Ti'nin bile dengi olamıyor. Ekran kartına 32K'ya 7900XTX tercih edilebilir.
 
Şunu söyleyebilirim 7800XT saf güç olarak 4070'den daha güçlü ama RT işin içine girince birkaç fps geri düşüyor 7800XT.

3090 şu anda 4070 Ti'nin bile dengi olamıyor. Ekran kartına 32K'ya 7900XTX tercih edilebilir.
Arkadaş 3090 istediği için öyle topladım zaten hocam.
 
3090 şu anda 4070 Ti'nin bile dengi olamıyor. Ekran kartına 32K'ya 7900XTX tercih edilebilir.

Hocam 3090'ı çok severek istiyordum açıkçası son fiyat artışı dolayısıyla canımı biraz sıktı ama VRAM konusunda kafam rahat olsun istemiştim sadece.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…