Bütçe
50.000
7900XTX alın hocam. 2K, 3K fazla verin 5,6 yılı kurtarırsınız.

Hocam haklısınız aslında ama 7800XT 17.5k fiyatı varken 7900XTX 32K şu an o kadar para verebilme şansım yok açıkçası. Bilgisayar alabilmek için kasiyerlik yapıyorum benim onu alabilmem için bayağı bir çalışmam gerekiyor. Ekstradan 2 ay çalışmaya değmez diye düşünüyorum ama bilemedim.

2000TL bütçe arttırabilirseniz. Attığımı alın 7800XT yerine diğer parçalar aynı kalsın.

Dostum açıkçası VRAM nedeniyle 4070 almaktan çekiniyorum sizce 12 GB VRAM yetersiz kalmazmı fiyat farkı sorun değil bu arada.

Yetersiz kalmaz hocam merak etmeyin. 3 sene rahat rahat kullanırsınız. 3 sene sonra da hala rahatça oyun oynatır gene ama isterseniz 5000 serisi gelmiş olur. Yeni bir kart ile değiştirir devam edersiniz. 4-5 sene daha.

Yetersiz kalmaz hocam merak etmeyin. 3 sene rahat rahat kullanırsınız. 3 sene sonra da hala rahatça oyun oynatır gene ama isterseniz 5000 serisi gelmiş olur. Yeni bir kart ile değiştirir devam edersiniz. 4-5 sene daha.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…