MuptezelRakun041
Hectopat
Daha fazla
Genel olarak oyun oynayacağım, daha spesifik olmak gerekirse Rust, Dayz, Squad, GHPC gibi oyunlar.Sistemi ne için kullanacaksın? Bu bütçede ekran kartı düşük kalmış.
Genel olarak oyun oynayacağım, daha spesifik olmak gerekirse Rust, DayZ, Squad, GHPC gibi oyunlar.
Monitör dahil toplam bütçem maksimum 55-60 bin TL. Şu anki durumda bile bütçemi aşıyorum denebilir.Monitör ile toplam bütçeni ne kadar hocam? O bütçede 9070XT 7500Fli bir sistem veya 5070 daha iyi bir işlemcili sistem çıkar.
Monitör dahil toplam bütçem maksimum 55-60 bin TL. Şu anki durumda bile bütçemi aşıyorum denebilir.
Hocam attığınız monitöre şans işi demişler. Ölü piksel çıkma oranı fazlaymış. Başka bir seçenek yok mu.Toplamaya biraz üşendim o yüzden direkt hazır atacağım hocam. Bu bütçede toplama alırdım şahsen.
Bu ikisi 60k yapıyor ama attığım monitörü şu an asla alma fiyatı gereksiz artmış 2 3 güne düşer.GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam attığınız monitöre şans işi demişler. Ölü piksel çıkma oranı fazlaymış. Başka bir seçenek yok mu?
Hocam attığınız monitöre şans işi demişler. Ölü piksel çıkma oranı fazlaymış. Başka bir seçenek yok mu?
Var hocam.
Bütçe rahatlığı açısından bunu da tercih edebilirsiniz. R27QE daha iyi bir seçenek ama belirteyim.